Obnovit stránku

Notebooky Dell

Notebooky Dell na Alza.cz

Notebooky Dell

Dell je americká společnost se sídlem v malém texaském městečku Round Rock. Je předním hráčem na poli informačních technologií a v jeho portfoliu naleznete stolní počítače, servery, monitory, celou řadu příslušenství, ale především notebooky pro všechny typy uživatelů. Mobilní pracovní stanice Dell vám umožní pracovat s nejnáročnějšími aplikacemi a zároveň nabídnou maximální ochranu dat. K většině notebooků Dell se váže také NBD On–Site záruka, díky které k zákazníkovi dorazí servis do druhého pracovního dne.

Mobilní pracovní stanice Dell Precision

Vysoký výkon s mobilními pracovními stanicemi Dell

Kombinace vysokého výkonu a elegantního designu. Přesně tyto dvě vlastnosti dokonale vystihují mobilní pracovní stanice Dell. Díky nejnovějším komponentům vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších uživatelů. Mobilní pracovní stanice Dell pohání grafické karty NVIDIA Quadro, nebo AMD FirePro. Skvělým zástupcem této kategorie jsou notebooky Dell Precision s certifikací ISV, která zaručuje plynulý chod více než 100 profesionálních aplikací nezávislých dodavatelů.

Notebooky Dell do každé kanceláře

Kancelářské notebooky Dell Vostro zaujmou příznivou cenou a hodí se pro běžnou práci s kancelářskými a webovými aplikacemi nebo na surfování na internetu. Dell Latitude je řada notebooků, která patří v business sféře mezi nejpoužívanější. Pyšní se především vysokou úrovní zabezpečení, mimořádnou spolehlivostí a vysokým výkonem. Notebooky Dell XPS jsou pak určeny velmi náročným uživatelům. Vyberte si mezi 13", nebo 15" variantou, případně vsaďte na 13" 2–in–1 zařízení.

Notebook Dell Latitude
Tablet PC Dell Inspiron XPS

Dotykové notebooky a tablet PC Dell

Univerzální dotykové notebooky Dell jsou kombinací tabletu a přenosného počítače a přinášejí tak spoustu výhod. Zástupcem této řady jsou notebooky Dell Inspiron a Dell XPS, které se dělají ve variantách jak s otočným displejem o 360°, tak s klasickým dotykovým displejem bez otočného pantu. Navíc jsou díky velkokapacitní baterii a úspornému procesoru vhodným společníkem na cesty.

Notebooky Dell za rozumnou cenu

Se základními notebooky Dell zvládnete všechny běžné každodenní činnosti levou zadní. Nezáleží na tom, zdali jde o procházení webu, práci v kancelářských aplikacích nebo hraní jednodušších her. Zástupci této kategorie jsou například nižší řady notebooků Dell Vostro nebo Dell Inspiron. Ty v sobě kombinují nízkou cenu a dostatečný výkon a cílí tak především na studenty nebo domácí uživatele.

Levný notebook Dell
Herní notebook Dell Alienware

Herní notebooky Dell

Zatímco herní notebooky Dell Inspiron Gaming Black a Red jsou určeny středně náročným hráčům, těm nejnáročnějším jsou šité na míru Dell Alienware. Ty se pyšní doslova mimozemským výkonem – pohání je výkonné procesory Intel Core i7 8. generace v kombinaci s grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX. K herním notebookům Dell Alienware můžete navíc díky technologii Alienware Graphics Amplifier připojit externí grafickou kartu, což z nich dělá doslova herní dělo.

Upřesnit parametry
228 položek

Notebooky Dell

V kategorii Notebooky Dell máme právě teď na Alza.cz celkem 228 produktů.

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17