Obnovit stránku

Tablety

Tablety jsou univerzální nástroje na pomezí chytrých telefonů a notebooků. Vhodné jsou na hraní her, surfování na internetu a tvoření v kreativních aplikacích. Liší se zejména velikostí displeje, operačním systémem, výbavou a konstrukcí. Jak tedy vybrat ten správný tablet? Pomůžeme vám.

Pokračovat
Upřesnit parametry
658 položek

Tablety

Tablety jsou dnes velmi rychle rostoucím odvětvím výpočetní techniky. Skvěle totiž zapadají do dnešního moderního životního stylu, kdy je potřeba stále udržovat spojení s virtuálním světem. Tablety představují ideální propojení hned několika kategorií, z nichž si berou to nejlepší. Zapomeňte na snadno přenosné, ale méně výkonné mini notebooky. Zapomeňte na dražší notebooky s dotykovou obrazovkou. Vstupte do úžasného světa snadno přenosných zařízení se svižnými operačními systémy, které jsou přizpůsobené pro dotykové ovládání. 

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01