Obnovit stránku

Acronis True Image 2020 pro 5 PC (BOX)

4,4 3 hodnocení
Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Acronis True Image 2020 pro 5 PC (BOX)

Další verze jednoho z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších zálohovacích softwarů, který využívá po celém světě několik desítek milionů uživatelů. Zálohovací software Acronis True Image si z předchozích verzí vzal to nejlepší, a navíc je doplněn o celou řadu nových funkcí a nejrůznějších vylepšení. Acronis True Image je rychlý a jednoduchý software zahrnující full-image zálohování počítačů s operačním systémem Windows i MacOS. Kromě počítačů si poradí se zálohami mobilních zařízení, operačních systémů, počítačových programů či uživatelských nastavení a souborů. Poradí si také se zaváděním informací systému na různé zdroje jako např. externí pevné disky, NAS systémy, síťové položky nebo cloudové systémy.  

Novinky v softwaru Acronis True Image

  • Acronis Survival Kit - obnova po zhroucení systému bude s tímto nástrojem velmi jednoduchá. Vytvořený na externím disku, obsahuje vše, co potřebujete – boot médium, systémový oddíl a všechny vaše zálohy – ke spolehlivé obnově celého vašeho systému. Udělejte si proces obnovy tak jednoduchým, jako je zasunutí externího disku.
  • Nástroj pro čištění záloh - získejte více kontroly nad místním zálohováním za účelem lepší správy místa na disku. Funkce pro čištění záloh vám umožní uvolnit místo na disku manuálním výběrem zbytečných verzí zálohy a odstraněním nepotřebných souborů. 
  • Klonování aktivních disků pro Mac - klonujte přesnou repliku vašeho systému, i když jej zrovna používáte – netřeba jej zastavovat ani restartovat. Připojte USB-C kabel pro superrychlý přenos dat nebo zapojte externí disk pro bootovatelnou kopii. Podporovány jsou také Boot Camp instalace.
  • Parallels Desktop Backup - obnova virtuálních strojů na Macu bude efektivnější než kdy dříve. Taktéž mohou být VMs obnoveny coby sady souborů, které lze spustit v prostředí Parallels Desktop.
  • Vylepšené zálohování do cloudu - technologie Archive 3 navyšuje spolehlivost a výkon u Windows i Maců. Bezpečné ukládání dat off-site s vyspělým šifrováním vám zajistí vaše digitální soukromí.
  • Zálohování při zapojení USB, vylepšení pro WinPE média a aktivní ochrana proti ransomware.

Licence zálohovacího softwaru Acronis True Image

Zálohovací software Acronis True Image je dodávaný v českém jazyce s trvalou licencí pro 5 počítačů (zařízení). Součástí licence je pak i online technická podpora připravená zodpovědět veškeré vaše dotazy.

Acronis True Image funguje na více platformách

Podporované platformy:
Microsoft Windows: Windows Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 a Windows XP SP3 (32-bit) s omezením
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 a Yosemite 10.10
Souborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+
APFS
Mobilní operační systémy:
iOS 8.0 a novější
Android 4.1 a novější

Parametry a specifikace

Základní parametry

Určení Pro domácnosti
Druh SW Kancelářská aplikace, Zálohovací software
Produkt Acronis True Image
Doručení licenčního klíče Součást balení

Typ licence

Typ licence Fyzická licence

Licence

Způsob licencování Trvalá licence
Počet zařízení 5
Počet mobilních zařízení 5
Počet PC/Mac 5

Kompatibilita

Typ zařízení Mobilní zařízení, PC
Operační systém Windows, macOS, Android, iOS
Způsob instalace CD/DVD

Jazyková verze

Jazyková verze čeština
Kód:  SWKA0003
Prod. číslo:  TI53L1LCZS

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18