Obnovit stránku

Mobilní telefony Android

Nejrozšířenější operační systém Android je oblíbený mimo jiné pro obrovské možnosti personalizace. Mobily s Androidem ale musí splňovat v porovnání s iOS vyšší nároky na hardware i baterii. Jak se mezi sebou liší jednotlivé verze tohoto populárního OS a jak si mezi telefony s Androidem vybrat?

Pokračovat
Upřesnit parametry
1252 položek

Mobilní telefony Android

Android mobily mají mnohé přednosti ověřené již nespočtem spokojených uživatelů. Operační systém Google android je zcela zdarma. Zároveň je to systém velmi flexibilní. Obrovské množství aplikací vám umožní telefon přizpůsobit vašim potřebám. Nepochybně potěší, že velká část těchto aplikací je volně ke stažení bez nutnosti hradit jakékoliv poplatky. 

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04