Refresh the page

Novinky

Nový plně automatický kávovar JURA S8 ohromí bohatou funkční výbavou a zaujme sofistikovaným designem

Novinka z dílny švýcarské společnosti JURA potěší všechny kávové nadšence, kteří si potrpí na prémiovou kvalitu. Automatický kávovar JURA S8 vám umožní přípravu celé řady populárních kávových nápojů včetně snadného individuálního nastavení. Navíc disponuje zcela unikátní funkcí Sweet Foam, kterou u konkurence nenajdete. Přečtěte si, jaké má tento kávovar další výjimečné vlastnosti.

Inovativní čističky vzduchu Dyson vám umožní volně dýchat po celý rok

Trpíte alergiemi, máte chronické kožní problémy, nebo jen chcete zlepšit kvalitu ovzduší uvnitř vaší domácnosti? Moderní čističky Dyson vzduch nejen vyčistí, ale vybrané modely jej také příjemně ochladí a v zimě ohřejí. Přečtěte si, co vám mohou nabídnout populární modely Dyson Purifier Cool Gen1™ TP10 a Dyson Purifier Hot+Cool Gen1™ HP10.

Revlon představuje novinky pro dokonalý styling

Značka Revlon nabízí širokou škálu produktů pro péči o vlasy a momentálně přichází se třemi novinkami. Seznamte se s novým fénem na vlasy, žehličkou na vlasy využívající k úpravě vlasů horký vzduch nebo kompletním dárkovým setem pro dokonalý styling.

Přepněte na skvělou chuť s BRITA i vy!

Filtrování vody v domácnosti má jistě svůj význam a může ovlivnit nejen chuť a kvalitu vody, ale také eliminuje vodní kámen, což prodlužuje životnost domácích spotřebičů. Aby bylo filtrování účinné, je třeba používat kvalitní filtry, skrz které voda proudí a postupně se filtruje. Nové filtry BRITA MAXTRA PRO nabízejí ještě účinnější filtraci díky inovativní technologii filtrování a vylepšenému složení filtrační směsi, navíc si můžete vybrat ze dvou typů filtrů podle tvrdosti vody ve vaší domácnosti.

Robotický vysavač EZVIZ RS2 s umělou inteligencí pozdvihne váš úklid na vyšší stupeň

Robotický vysavač s mopem EZVIZ RS2 je inovativní model vybavený špičkovými technologiemi a užitečnými funkcemi, které poskytují vynikající výkon jak při vysávání, tak při vytírání. Jaké jsou jeho hlavní výhody a co všechno vám může tento elegantní krasavec nabídnout?

Řada Duoflex nabízí akumulátorové vysavače Miele s výjimečným výkonem i překvapivou výdrží

Poznejte přednosti a výhody nové řady tyčových aku vysavačů Miele Duoflex, které vynikají vysokou sací silou, výjimečnou výdrží akumulátoru i automatickým rozpoznáváním podlahové krytiny. Všechny modely navíc disponují novým systémem SpeedLock pro rychlejší a jednodušší vysávání.

Grilovací party ve velkém stylu aneb kontaktní gril a horkovzdušná fritéza Tefal

Představujeme kontaktní gril Tefal OptiGrill a horkovzdušnou fritézu Tefal Easy Fry & Grill, se kterými připravíte mnoho lahodných pokrmů i pro větší skupinu přátel. Oba spotřebiče disponují automatickými programy a poskytují dostatek prostoru pro přípravu kompletního menu.

Revoluce v dávkování pracích prostředků. Představujeme německou technologii i-DOS

Už jste slyšeli o technologii Bosch i-DOS? Pak vězte, že nabízí revoluci v dávkování pracího prostředku. Ulevíte tím nejen životního prostředí, ale i své peněžence. Více o budoucnosti praní v našem článku.

Robotický vysavač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst (RECENZE)

S možností otestovat robotický vysavač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst jsem bez váhání jsem souhlasila, jedná se totiž o pokrokový model, který je plný inovativních technologií a praktických funkcí, nabízí špičkový výkon při vysávání i vytírání a umožňuje personalizovaný úklid. Po 14denní zatěžkávací zkoušce v domácnosti se dvěma dětmi jsem mu udělila následující hodnocení.

Kuchyňský robot Sencor Paul 3 pro tradiční dobroty i kulinářské speciality

Sencor představuje multifunkčního kuchyňského robota Paul 3 STM 8970, který vám umožní připravit vše, co si jen dokážete představit. Díky své široké výbavě tento zdatný pomocník zvládne nejen míchání, šlehání a hnětení těsta, ale také vám poslouží jako kovový mlýnek na maso, výkonný kuchyňský mixér i praktické struhadlo na zeleninu.

Airthings – chytré monitory a senzory kvality vzduchu, kterým můžete důvěřovat

Produkty Airthings provádí podrobný monitoring kvality vzduchu a účinně napomáhají se zlepšením ovzduší ve vaší domácnosti. To vede k lepšímu soustředění, zklidnění alergií i zlepšení spánku, celkově tedy zajišťují zdravější a bezpečnější domov.

Perte šetrně! Energeticky úsporné Eco pračky a pračky se sušičkou jsou správnou volbou

Je pro vás úspora energie prioritou při výběru domácích spotřebičů? Pak vám představujeme eco pračky i pračky se sušičkou, které spotřebovávají o 10, 15, nebo dokonce až o 20 % méně energie než modely s nejvyšší energetickou třídou A.

Inovativní TCL lednice a pračky ohromí skvělým výkonem a množstvím praktických funkcí

TCL lednice a pračky jsou moderní spotřebiče, které disponují celou řadou praktických funkcí. Inovativní technologie zajišťují naprosto bezproblémový chod spotřebiče. TCL spotřebiče jsou optimální volbou pro ty z vás, kdo hledáte skvělý výkon za rozumnou cenu.

Braun Skin i-expert smart IPL: první chytrý IPL na světě s bezkonkurenčními výsledky

Jak dosáhnout krásně hladké pokožky bez podráždění a trvale odstranit nežádoucí chloupky i na citlivých místech? Řešení přináší nový IPL epilátor Braun Smart IPL Skin I·Expert PL7253, který pracuje na profesionální úrovni a poskytuje výsledky srovnatelné s profesionálním ošetřením.

Pánské holení Braun pro dokonale hladkou tvář i mužný styling celého těla

Holicí strojky a zastřihovače Braun poskytnou vaší tváři i vašemu tělu dokonalý servis, jelikož nabízí mnoho stylingových možností. Ať už jste ve světě holení nováčkem, nebo si potrpíte na výjimečnou úpravu vousů a chloupků, s holicími strojky a zastřihovači Braun bude váš výsledek vždy dokonalý. Jaké jednotlivé série holicích strojků a zastřihovačů Braun najdete na našem trhu a pro koho jsou primárně určeny?

Inovativní žehlička na vlasy Dyson Airstrait™ pro úpravu mokrých i suchých vlasů

Dyson Airstrait™ přináší revoluční přístup pro úpravu vlasů, který spočívá v inovativním narovnávání vzduchem, a to jak suchou, tak mokrou cestou. S touto žehličkou na vlasy dosáhnete perfektně rovných vlasů bez nutnosti vystavovat své vlasy extrémnímu teplu, navíc je vybavena řadou pokrokových funkcí pro snadnou a bezpečnou manipulaci.

Nová éra praní a sušení s LG WashTower™

Hledáte efektivní a prostorově úsporné řešení pro praní a sušení prádla? Pak zaměřte svůj zájem na parní pračku se sušičkou LG WT1210BBF WashTower™, která vyniká řadou inovativních technologií, chytrých funkcí i programů, a je tak skvělou volbou pro každou domácnost.

Sušička prádla Whirlpool zajistí dokonalou péči o vaše prádlo a zároveň zlepší kvalitu vašeho domácího prostředí

Moderní sušičky Whirlpool disponují celou řadou výjimečných funkcí, které zajišťují dokonalou péči i o prádlo ze sensitivních tkanin. Sušením prádla v sušičce šetříte čas, místo a zlepšujete zdraví v domácím prostředí. Přečtěte si, proč se vám vyplatí investice právě do sušiček značky Whirlpool.

Nové vestavné trouby a varné desky ETA oslní osobitým designem i chytrými funkcemi

Nová generace multifunkčních vestavných trub a varných desek značky ETA nabízí moderní způsob vaření i zdravou přípravu pokrmů. Vynikají pokročilými programy i nadčasovými funkcemi, takže jsou ideálním řešením jak pro začínající kulináře, tak pokročilé gurmány.

Kontaktní grily Braun MultiGrill pro dokonalou přípravu masa i dalších pokrmů

Nová řada multifunkčních kontaktních grilů Braun přináší všestranné možnosti využití díky třem grilovacím polohám, dvěma nezávislým termostatům i vyměnitelným grilovacím plotýnkám. Snadno s nimi připravíte šťavnaté grilované steaky, do křupava propečenou zeleninu i lahodné lívance nebo vafle pro malé mlsouny.
20 More...

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB11