Obnovit stránku

B+W cirkulární pro průměr 49mm MRC

5 1 hodnocení
1 590,-

B+W cirkulární pro průměr 49mm MRC

Vysoce kvalitní cirkulární polarizační filtr se závitem 49 mm určený pro digitální i klasické fotoaparáty. Je určen pro nejnáročnější podmínky díky několikavrstvému povlakování a nabízí tak maximální kvalitu obrazu.
Polarizační filtr se používá pro potlačení nebo odstranění odlesků z nekovových povrchů jako je voda, sklo a podobně, slouží také jako ochrana přední čočky objektivu. Také mírně projasňuje barvy a dokáže celkově vylepšit kontrast obrazu. Je to ideální filtr pro fotografování např. přírodních scenérií pro zvýšení kontrastu mezi modrou oblohou a mraky nebo při fotografování skrz sklo a podobně. Filtr je šedý, barevně neutrální – snižuje světelnost objektivu v rozmezí 1 – 2 clony podle míry polarizace. Filtr je cirkulární, je vhodný pro analogové i digitální fotoaparáty a videokamery s automatickým zaostřováním (AF) nebo vnitřním expozimetrem (drtivá vetšina dnešních fotoaparátů a kamer).
Filtr je usazen v otočném kroužku, kterým lze pohodlně a jednoduše nastavit směr polarizace.
Parametry a specifikace:
Typ filtru: cirkulární polarizační (PL-CIR)
Průměr závitu: 49 mm
Povlakování: vícevrstvé MRC

Parametry a specifikace

Typ filtru

Typ filtru Polarizační

Průměr

Průměr filtru 49 mm

Další vlastnosti

Provedení filtru Klasické
Kód:  OT400
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  49MRC

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14