Obnovit stránku

CHARCOAL bělící pudr 30 g

4,0 47 hodnocení
Garance nejlepší ceny
119,-

CHARCOAL bělící pudr 30 g

Toužíte po oslnivě bílých zubech? Vyzkoušejte bělicí zubní pudr CHARCOAL. Tento výjimečný bělicí pudr nejen dokonale vybělí a vyčistí povrch vašich zubů díky obsahu černého uhlí, ale také odstraní usazené minerály, posílí zubní sklovinu a poskytne "detox" ústní dutině. Navíc účinně odstraňuje žluté zbarvení zubů, které vzniká při pití kávy, čaje, kouření nebo kolových nápojů. Zubní pudr je vyroben z vysoce kvalitních a 100% přírodních surovin a je určený pro každodenní použití. Výsledek bělení a čištění zubů se dostaví již po prvním použití.

Klíčové vlastnosti bělicího zubního pudru CHARCOAL

  • Leští a čistí povrch zubů
  • Odstraňuje usazené minerály a posiluje sklovinu
  • Bělicí pudr CHARCOAl poskytuje "detox" ústní dutině
  • Efektivně odstraňuje žluté zbarvení zubů 
  • Pudr je vhodný pro každodenní používání
  • Vyroben z vysoce kvalitních a 100% přírodních surovin

Bělicí zubní pudr CHARCOAL pro krásu vašich zubů

Vaše zuby si zaslouží péči, jakou jim bělicí zubní pudr CHARCOAL poskytne. Jeho největší přednost je, že je vyroben čistě z přírodních surovin. Další skvělou vlastností je, že tento zubní pudr má také nízký koeficient RDA (hodnota 65), což znamená, že nepoškozuje zubní sklovinu. Velmi snadno se vymývá, je vhodný i pro děti, nebyl testován na zvířatech a dokáže 100% nahradit zubní pastu. 

Použití:
Při bělení zubním pudrem CHARCOAL doporučujeme používat další zubní kartáček. Bělicí pudr totiž při bělení zubů zčerná a zubní kartáček kvůli tomu zabarví. Na mokrý zubní kartáček naneste malé množství bělicího pudru a jemně jím čistěte vaše zuby po dobu 1 - 2 minut. Poté důkladně opláchněte vodou. Pro nejlepší výsledky doporučujeme používat alespoň 1× denně.

Složení:
Charcoal activated, Sodium Sulfate, Calcium Carbonate, Citric Acid, Allantoin

Parametry a specifikace

XXL balení

XXL balení NE
Kód:  ZUB419
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  0748367346187
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07