Obnovit stránku

Digestoře CANDY

Digestoře Candy

Digestoře Candy

Osvědčená značka domácích spotřebičů Candy nabízí širokou škálu odsavačů par, a to různých typů včetně komínových, ostrůvkových, podstavných a výsuvných, které jsou ideální pro každou kuchyňskou potřebu. S šířkou 60 cm a možností dotykového nebo manuálního ovládání jsou digestoře Candy snadno ovladatelné a efektivní při odvádění výparů a kouře z kuchyně. Kromě toho nabízejí na výběr možnost odtahu do komína nebo recirkulace, což umožňuje flexibilitu při instalaci v různých kuchyňských prostředích. S LED osvětlením a Booster funkcí pro maximální odtah, jsou odsavače par vysoce výkonné a dokonale doplňují kuchyňskou linku. 

LED osvětlení

LED osvětlení

Candy digestoře jsou vybaveny kvalitním LED osvětlením, které dodává dostatek světla nad varnou deskou a zároveň šetří energii. Oproti klasickým žárovkám, LED diody mají delší životnost a nižší spotřebu energie, což přináší úsporu na účtu za elektřinu.

Energetická třída A

Energetická třída A u odsavačů par Candy znamená, že patří mezi nejúčinnější a nejšetrnější odsavače par na trhu. Energetická třída A se vztahuje k účinnosti odsávání výparů a kouře, ale také k úspoře energie a nákladů na provoz. Odsavače par s energetickou třídou A mají vysokou účinnost odsávání, což znamená, že dokáží rychle a efektivně odvést páry a kouř z vaší kuchyně. Zároveň spotřebují méně energie než odsavače par s nižší energetickou třídou.

Energetická třída A
Výhody recirkulace

Výhody recirkulace

Recirkulace s uhlíkovým filtrem je alternativou k tradičnímu odtahu do komína a umožňuje používat digestoř Candy i v situacích, kdy není možné instalovat odtahový kanál do komína nebo ven z budovy. Digestoře s recirkulací pracují tak, že odsávaný vzduch je nejprve filtrován kovovým tukovým filtrem a poté projde uhlíkovým filtrem, který zachycuje pachy a znečištění. Filtr s aktivním uhlím poté neutralizuje zápach a čistí vzduch, který se následně vrátí zpět do kuchyně.

Upřesnit parametry
20 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16