Obnovit stránku

Elan Amphibio 9 Power Schift + EL 10 176

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Elan Amphibio 9 Power Schift + EL 10 176

Elan Amphibio 9 PS jsou skvělé univerzální lyže, které posunou vaše lyžování na novou úroveň. Tento model lyží disponuje dřevěným jádrem Power Woodcore skládající se z dřevěných nosných hranolů kolmo spojených s lamináty. Tato kombinace vytváří pevný rám kolem syntetického jádra. Power Woodcore slibuje lepší reakce, vyšší torzní stabilitu a přilnavost hran v přední i zadní části lyží. To vše jsou výhody této konstrukce, i proto jsou lyže tak oblíbené jak u začátečníků, tak pokročilých lyžařů na různých typech sjezdovek. Technologie Amphibio usnadňuje nájezd do oblouku s nižší námahou a konkávní úprava zadní části lyže pak zaručí rychlý výjezd z oblouku.

Klíčové vlastnosti

  • Technologie Amphibio, WaveFlex a DST sidewall
  • Univerzální lyže
  • Dřevěné jádro Power Woodcore
  • Určeno pro začátečníky i pokročilé
  • Včetně vázání EL 10
  • Délka 176 cm

Profil Amphibio

Profil lyží Amphibio je patentovaný společností Elan, kombinuje v sobě klasický profil lyže (Camber) a profil Rocker (zvýšení špičky i patky). Na vnitřní straně je použitý profil Camber, díky čemuž je umožněno výborné držení lyže. Na vnější straně pak byl použit profil Rocker dovolující snadný nástup do oblouku. Ptáte se, proč právě toto řešení? Vše vychází ze skutečnosti, že vnitřní lyže opisuje kratší oblouk, něž vnější.
Dřevěné jádro je vyztužené skelnými vlákny Fiberglass, které optimalizují pružnost a zvyšují torzní pevnost. Technologie DST kombinuje plné boční hrany na vnitřní straně pro lepší přenos síly a částečné boční hrany na vnější straně pro jednodušší zatáčení.

Parametry a specifikace

Určení

Určeno pro Muže, Ženu
Typ lyží Na sjezdovku

Parametry lyží

Délka lyží 176 cm
Kód:  SPTms1649
Prod. číslo:  3838855587950
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18