Obnovit stránku

GTV LED ORBIT-U LD-ORB0U07-40

Příslušenství ke zboží

GTV LED ORBIT-U LD-ORB0U07-40

Osvětlete si venkovní lampou GTV LED ORBIT příjezdovou cestu, vstupní dveře nebo terasu. Díky ní budou vaše návraty domů bezpečné i po setmění a navíc je lampa také pěknou dekorací. Krásně dotvoří individuální vzhled vaší zahrady a její teplé bílé světlo podpoří romantickou atmosféru večerního posezení. Skvěle se hodí také při pořádání letní venkovní párty.

Klíčové vlastnosti

  • Nástěnná zahradní lampa
  • Teplé bílé světlo
  • Kryt z nerezové oceli
  • Úsporná LED technologie
  • Životnost žárovky 40 000 h
  • Černá barva

Příjemné úsporné světlo

Díky LED technologii ušetříte spoustu energie a prospějete životnímu prostředí. Hřejivé bílé světlo je nejen praktické, ale také perfektní pro příjemné osvětlení exteriéru za teplých letních večerů. Dlouhou životnost lampy zajišťuje její kvalitní kryt z nerezové oceli, který je v elegantním černém provedení. Také dobře odolává vlhkosti, stříkající vodě a prachu díky krytí IP54.

Parametry a specifikace

Světlo

Zdroj světla Integrovaný LED

Energetický štítek

Životnost 39 215,7 h

Barevná teplota světla

Stupeň krytí

Rozměry

Výška 25,2 cm
Šířka 13,2 cm
Délka 13,2 cm

Zdroj světla

Zdroj světla Integrovaný LED

Světlo

Balení

Počet kusů v balení 1 ks
Kód:  GTV200f
Prod. číslo:  LD-ORB0U07-40

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14