Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Niceboy STREAM

4,0 49 hodnocení
Koupit s kódem DNYALZA10
Kód bude uplatněn automaticky.
494,-
Garance nejlepší ceny
549,-

Niceboy STREAM

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konference

Niceboy

Webkamera

Niceboy STREAM

Cenově dostupná webkamera Niceboy STREAM umožňuje streamování videa v HD rozlišení (1 280 × 720 px) při 30 snímcích za vteřinu. Objektiv nabízí široký 90° úhel záběru či světelnost f/2,2, zatímco kvalitní CMOS senzor je zárukou jasných a přirozených barev. Integrovaný mikrofon s pokročilým potlačením šumu zajistí bezproblémovou online komunikaci. Pomocí držáku připevníte webkameru Niceboy STREAM na hranu monitoru, případně ji lze také postavit na jakoukoliv rovnou plochu. Samozřejmostí je instalace Plug & Play, tudíž není potřeba instalovat ovladače a kameru stačí pomocí dodávaného USB 2.0 kabelu propojit s vaším počítačem nebo Android TV. 

Webkamera Niceboy STREAM
Webkamera Niceboy STREAM

Jednoduchá instalace webkamery Niceboy STREAM

Webkamera Niceboy STREAM vás potěší snadným uchycením. Pomocí praktického klipsu ji lze jednoduše umístit na monitor či postavit na libovolnou plochu a během chvíle můžete začít streamovat. Webkamera je typu Plug & Play, takže po jejím připojení není zapotřebí žádných dalších instalací.

Webkamera Niceboy STREAM

Kvalitní a plynulý obraz webkamery Niceboy STREAM

Při používání webkamery Niceboy STREAM oceníte obraz v HD rozlišení. Díky zabudovanému HD CMOS senzoru vám webkamera poskytne kvalitní obraz s jasnými detaily a přirozenými barvami. Plynulost je zajištěna ze snímkové frekvence 30 FPS.

Široký úhel záběru pro kvalitní obraz

Díky 90° zornému poli dokáže webkamera Niceboy STREAM zachytit velmi široký úhel obrazu. Webkamera disponuje světelností f/2.2, která zajistí kvalitní obraz a precizní omezení šumu. Nahrávaný záznam tak bude velmi kvalitní a zvuk dokonale zřetelný. 

Webkamera Niceboy STREAM
Webkamera Niceboy STREAM


Integrovaný mikrofon kamery Niceboy STREAM

Webkamera Niceboy STREAM je vybavena zabudovaným mikrofonem s potlačením šumu, který se postará o čistý přenos zvuku. Pro kvalitní streamování tak nebudete potřebovat žádné další externí zařízení. Webkamera podporuje rozhraní USB 2.0.

Video changer

Vložte pouze ID videa např. t1DueZkQc1I

Změnit video

Parametry a specifikace

Rozlišení

Maximální rozlišení videa HD (1280 × 720 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Vestavěný mikrofon, Redukce okolních ruchů
Zorný úhel 90 °
Clona 2,2

Rozměry a hmotnost

Šířka 8 cm
Výška 2,4 cm
Hloubka 3,3 cm
Hmotnost 0,1 kg

Barva

Barva Černá

Podporované OS

Podporovaný operační systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS

Umístění

Uchycení Na klip
Kód:  NCB090a1
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  stream
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03