Obnovit stránku

Recenze Niceboy STREAM

Zajímají Vás názory a recenze na Niceboy STREAM? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Niceboy STREAM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Niceboy STREAM i vy.
Niceboy STREAM - Webkamera
Niceboy STREAM
Skladem > 10 ks
549,-
Do košíku
Milan, Pataflag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
spokojný
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 9 - Sataliceflag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
Any OBS, ani žádný jiný software nedokáže v noci z toho vytáhnout použitelný obraz. Vrátím a připlatim si za lepší kameru....
Cena
Rozměry
Obraz není vycentrovaný (mozna jsem prostě měl vadný kus)
Kvalita zvuku - texaský masakr motorovou pilou
Obraz zrnitý a při zapnuté jenom jemne led osvětlení - nepoužitelný.
0 ×Nahlásit
David, Klobouky u Brnaflag
Hodnoceno 29.07.2023, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
..Nevíc jak přesně začít. Kupoval jsem Niceboy STREAM za +- 500kč ve slevě tady na Alze. O 5 dní později (potom co jsem 4x vytáhl kameru z USB) začala kamera glitchovat při sebemenším pohnutím usbčka, to znamená že se stačil trošičku zatřást stůl, kamera glitchula a vypadl signál. Při zapínaní kamery v programu windows kamera jsem vždycky musel vypnout program několikrát a popohybovat s usb než se zase obnovil signál. Tohle se stávalo u všech zařízení ke kterým jsem tu kameru připojil Kameru jsem dal reklamovat a reklamaci mě uznali. převzal jsem novou kameru a šel jsem jí zapojit do notebooku k 3d tiskárně (Hlavní použití té kamery je na vzdálené sledování 3d tisku)...Po 1x vypojení kamery z usb portu notebooku kamera zase glitchovala a odpojovala se při sebemenším dotyku.. Kameru jsem se už neobtěžoval reklamovat,pravděpodobně bych zase dostal vyměněné zboží a né vrácení peněz. Závěr: Nemůžu abssolutně vůbec doporučit, pokuď se takhle rychle dokáže pokazit tak je velice nekvalitně vymyšlená,vyrobená a pro mě je to (ještě hezky řečeno) elektro odpad. A s tím že je teď cena 1199kč si dovolím že je to ,,oje*´´, Pokuď tá kamera není pořádně otestovaná tak by neměla jít do prodeje, a už vůbec né za cenu za kterou se dají koupit lepší kamery. Za mě tohle bylo velké selhání ze strany značky Niceboy. Doufám že u další kamery (Jestli nějáká bude) si povedou lépe. V době psaní této recenze je Eternico Webcam ET201 Full HD za 599kč ve slevě. A na stránce Niceboy eu je Niceboy STREAM uvedený za údajných 499kč a není skladem(tá cena se mě něják nezdá). udělejte si na to názor sami, já bych kameru už nikdy nekupoval. Protože i 11 let stará webkamera Microsoft LifeCam HD-3000 je na tom s obrazem trošku lépe.
ok kvalita obrazu
Dá se snadno ,,upevnit´´ k monituru přesnějí na vrch monitoru.
nekvalitní kabel
nespolehlivá (vypadává video)
mikrofón není zabudovanej v usb ale je vyvedenej Jackem.
předražená na kvalitu kamery
za cenu 1199 lze sehnat lepší, dobrá možná tak na videohovory
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 06.02.2023, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
velký špatný, leda tak na video hovor
0 ×Nahlásit
Pavel, Zlínflag
Hodnoceno 18.08.2022, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
analógové pripojenie mikrofónu
veľmi zlá kvalita mikrofónu
krátke káble
0 ×Nahlásit
Jakub, Příbramflag
Hodnoceno 11.06.2022, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
k počítači dobrá
k tv sice připojíte ale nefunguje mikrofon
0 ×Nahlásit
Pavel, Jílové u Prahyflag
Hodnoceno 16.05.2022, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
kvalitní obraz, integrovaný mikrofon
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.02.2022, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
ešte nikdy som nebola tak sklamaná. pokiaľ mi do tváre nesvieti silné ostré svetlo tak obraz z nej je neskutočne tmavý aj za denného svetla, farby sú úplne od veci a tá kvaliota vyzerá byť strašne sketchy. myslela som si, že vstavaná webkamera v notebooku je zlá ale toto je naozaj zlé. píše to clomnu 2,2 ale vôbec to tak nevyzerá. navše zakaždým, keď potrebujem nastaviť kameru na túto a nie vstavanú, ju musím odpojiť a znovu pripojiť, inak to nejde. strašne nepraktické. pokúšala som sa to nastaviť ale nič sa nezmenilo
polohovanie
kvalita obrazu
svetlnosť obrazu
0 ×Nahlásit
Jan, Ostrava - Martinovflag
Hodnoceno 27.12.2021, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
Vypadá líp než doopravdy je, příště si radši ještě připlatím.
Snadné použití a zapojení
Obraz je hrůza, to co je na "reklamě" se nepodobá ani z dálky.
Šumí pixelama,při přiblížení skoro nekoukatelné.
Kabel krátký tak že kameru musím mít na stole místo na monitoru, snad ani né půl metra.
0 ×Nahlásit
Richard, Doľany pri Častejflag
Hodnoceno 13.12.2021, varianta Niceboy STREAM
Ověřený nákup
HD obraz super
Mikrofon slabý zvuk
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01