Obnovit stránku

Pitaka MagMount Qi Wireless Dashboard Mount

Produkt je lokalizovaný pro CZ
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Pitaka MagMount Qi Wireless Dashboard Mount

Univerzální držák Pitaka Car Dashboard MagMount Qi je skvělý prostředek pro uchycení vašeho mobilního telefonu v autě. Je určen k uchycení na sklo nebo palubní desku auta, kam se spolehlivě přichytí pomocí přísavky a se speciální podložkou v případě palubní desky. Protiskluzový povrch s texturami z uhlíkových vláken poskytuje dokonalé přilnutí vašeho přístroje. Devět velmi silných N52-T magnetů zabudovaných do držáku Pitaka bezpečně udrží mobilní telefon na svém místě v každé situaci. Praktické a flexibilní použití držáku Car Dashboard MagMount Qi zajistí 360° kloub. Držák podporuje funkci rychlonabíjení a telefon navíc můžete nabíjet přímo v držáku pomocí bezdrátové technologie Qi, jestliže ji váš smartphone podporuje.

Klíčové vlastnosti držáku Pitaka Car Dashboard MagMount Qi 

  • Univerzální držák Pitaka na mobilní telefon se snadnou instalací do větrací mřížky auta
  • Vylepšená generace držáků Pitaka MagMount s ještě vyšší přilnavostí
  • Držák podporuje Qi nabíjení
  • Držák Car Dashboard MagMount Qi má praktický kloub s 360° rotací
  • Výškově a stranově polohovatelný
  • Držák Pitaka je navržen k bezpečnému používání za jízdy v každém terénu

V čem spočívá jedinečnost držáku Pitaka?

Bezpečný a odolný držák Car Dashboard MagMount Qi značky Pitaka nepoužívá klasické mechanické uchycení telefonu, nýbrž zcela bezpečné uchycení pomocí magnetů. Obsluha je tak ještě rychlejší a snadnější, neboť telefon z držáku rychle přichytíte i sundáte jednou rukou. Praktický kloub s 360° rotací umožňuje rychlé nastavení úhlu přesně podle vašich potřeb. Tento držák patří do 3. generace držáků Pitaka MagMount a přináší tak další zlepšení, které představuje upgrade vestavěných magnetů N52 na N52-T zajišťujících ještě vyšší přilnavost. Držáky lze perfektně a bez omezení využívat také s kryty na mobilní telefony od Pitaka.

Výkonný a bezpečný držák Pitaka MagMount Qi

Nejen, že s držákem Car Dashboard MagMount Qi můžete snadno a rychleji svůj smartphone nabíjet, ale zároveň bude díky svému praktickému systému ventilace baterii šetřit a postará se tak o její delší životnost lépe než běžné držáky. Dalším praktickým a bezpečnostním opatřením stylového držáku Pitaka je ochrana proti přepětí, přehřátí a zkratu.

Držák není kompatibilní s S9/S9 Plus MagCase

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Určení Do auta
Způsob uchycení zařízení k držáku Magnetický
Uchycení držáku Na palubní desku, Na sklo
Kód:  PITb14
Prod. číslo:  CMS3001Q
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16