Obnovit stránku

Pitaka

Příslušenství Pitaka

PITAKA – špičkové a eko příslušenství pro vaše zařízení

PITAKA je synonymem neúnavného inovátora s důrazem na špičkovou kvalitu, design, nové technologie výroby a použití materiálů. Přes snahy plagiátorů zůstává značka jedinečnou zárukou 100% kvality a odpovídající ochrany zařízení, na kterých záleží. Společnost PITAKA byla založena s cílem zjednodušit a zkvalitnit život svých zákazníků vývojem produktů, které usnadní každodenní život s velkým důrazem na soužití a vztah ke zvířatům, krajině a Zemi. Jejím nekompromisním heslem je "ekologický život, ekologická výroba a ekologický rozvoj".

Pitaka aramidová vlákna

Značka PITAKA využívá při výrobě aramidová vlákna

Aramid, zkratka pro "aromatický polyamid", je lehký, trvanlivý a vysoce odolný materiál vůči síle nárazu. Jedná se o syntetické vlákno s širokou škálou využití, včetně vojenských a leteckých technologií, automobilů a neprůstřelných ochranných prostředků. Je měkký na dotek, lze jej skvěle tvarovat a poskytuje vynikající ochranu zařízení. Aramidová vlákna jsou tenčí než lidský vlas, ale lze z nich utkat výrobky pevnější než ocel.

Ochranné kryty PITAKA na mobilní telefony a tablety

Velká část krytů PITAKA je vyrobena z aramidového vlákna 1500D. D, zkratka pro Denier, označuje lineární hustotu aramidového vlákna. Tkaniny s nízkým počtem denierů bývají měkké a hedvábné, ale obtížněji se tkají. V porovnání s aramidovým vláknem 1500D je aramidové vlákno 600D měkčí, ale obtížněji se s ním pracuje. Proto se jedná o mnohem vzácnější materiál i příslušenství.

Pitaka case
Pitaka držáky na mobilní telefony

Držáky PITAKA – spolehlivá montáž a nabíjení na cestách

Připevněte svůj mobilní telefon k magnetickému držáku PITAKA MagEZ Car Mount Pro jednou rukou a buďte si jistí, že při nabíjení pevně drží na místě i na té nejhrbolatější silnici. Váš telefon bude vždy připraven na další použití, a to snadno a rychle bez zbytečného plastu navíc. Pořiďte si držáky PITAKA s uchycením na palubní desku, sklo či do ventilace. Výběr je jen na vás.

Příslušenství PITAKA pro hodinky Apple Watch

Snadné vylepšení stylu hodinek Apple Watch je na dosah s příslušenstvím PITAKA. Pouzdra z aramidových vláken ochrání vaše hodinky a zvýší váš styl. Uhlíkové vlákno je extrémně pevné v tahu i tlaku a je zdaleka nejtužší ze všech vláken. Přesto je mimořádně lehké a odolné, což je jeden z důvodů, proč je používáno k výrobě řemínků PITAKA. Karbonové vlákno má navíc chladný černošedý styl, který je velmi atraktivní a působí elegantně.

Pitaka Apple Watch

Představení Pitaka MagEZ Case 3.

Upřesnit parametry
70 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03