Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Během svátku 28. 10. zůstává většina našich prodejen otevřena, ale nakoupit můžete i z pohodlí domova. Zboží vám totiž stále doručujeme zdarma.

Vážení zákazníci, varujeme před podvodnou SMS, která informuje o losování výhry. Tato SMS není zasílána společností Alza.cz. Prosíme, na tuto SMS nereagujte.

Všechny dárky Smartphonová revoluce

Recenze HUAWEI Y7 Prime (2018) Modrý

Zobrazit katalog
HUAWEI Y7 Prime (2018) Modrý

Mobilní telefon 5,99" IPS 1440 × 720, procesor Qualcomm Snapdragon 430 8jádrový, RAM 3 GB, interní paměť 32 GB, Micro SD až 256 GB, zadní fotoaparát 13 Mpx (f/2,2) + 2 Mpx, přední fotoaparát 8 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB micro, čtečka otisků, dual SIM + karta, neblokovaný, baterie 3000 mAh, Android 8.0 Oreo

4,5
Hodnotilo 83 uživatelů
5 53x
4 22x
3 7x
2 0x
1 1x
500+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavel, Říčany u Prahy 18.05.2018
Hledal jsem telefon do pěti tisíc, který potřebuji pro práci - maily, čtení dokumentů, a taky na volné chvíle - čtení knih, GPS/mapy na kolo a O2TV sport. Chtěl jsem telefon, abych na něj dobře viděl, aby se nesekal a aby nebyl obří, ale měl velkou obrazovku. Už skoro čtyři dny telefon používám a splňuje vše co jsem od něj očekával. I když má nějaký 5,9 palce, tak není v ruce moc velký a krásně vidím na dsiplej. Za ty čtyři dny se mi nestalo že mi se mi nějak sekal i po přenesení všech dat a aplikací ze starého telefonu. I my to samo nabídlo aplikaci Phone Clone pro přenos dat a musím říci, že jsem koukal když mi to přeneslo aplikaci O2 TV i sloginem, takže jsem se nemusel vůbec znovu přihlašovat, takže super. Paměť má dostatečných 32 GB, stejně všechny fotky a videa mám na SDkartě. Zatím jsem nezkoušel svižnost s kartou 256 GB (mám jen 128GB). Přecházel jsem ze starší J7 a moc se mi libí efekty, které můžu dělat s duálním fotoaparátem - krása. I standardní fotky bez rozostření vypadají velmi pěkně. Hudbu nějak moc neřeším, takže nemůžu objektivně zhodnotit, zda to hraje kvalitně nebo ne - pro mě stačí, stejně poslouchám hlavně přes sluchátka. Čtečka otisku prstů funguje a nepřekáží:-)
Rychlost systému Duální fotoaparát Phone clone Velký a dobře čitelný displej Cena do pěti tisíc Možná ten zvuk:-P
Eva, Praha 5 07.08.2018
krásně fotí intuitivní ovládání vhodný do auta pro navigaci - velikost kapacita pro běžný život vyhovující moc se mi líbí!!!
Daniel 11.07.2018
Tento telefon byla pro mě výhodná koupě opravdu jsem maximálně spokojený určitě mohu doporučit všem co mají rádi vychytané a chytré funkce telefonu.
Hodně funkcí, kvalitní duální fotoaparát, krásný disain (hlavně na zadní straně telefonu), a také krásný velký displej. Já jsem osobě ještě žádné zápory nehledal a věřím že ani nenajdu 😁
Milena, Ostrava - Muglinov 19.06.2018
skvělý fotoaparát detekce automatického stmívání jasu obrazovky podle času (den, noc) naprostá spokojenost s celkovým chodem telefonu zatím žádné, uvidíme po delším používání telefonu
Jakub 23.05.2018
Tento telefon jsem si zakoupil z toho důvodu, že jsem hledal něco do 5 tisíc a od značky, kterou jsem v minulosti již využíval a byl jsem s ní spokojený. Už dřív jsem měl jeden z Y série od Huawei a za tu cenu mi sloužil dobře. Ale byl čas na výměnu a tak jsem sáhl po této volbě. Moc se mi líbila modrá varianta, tak jsem si zakoupil ji a naživo je opravdu hezká, možná ještě hezčí než z obrázků. Líbilo se mi i to, že má duální foťák, zatím mám jen pár fotek, ale pro mě úplně v pohodě a jsem velmi spokojený s výsledky. Co mě mile překvapilo byl i nový Android a jeho úprava. Grafika je povedená a systém je opravdu rychlý a zcela jednoduchý, takže jsem si po chvilce nastavil vše tak, aby mi to vyhovovalo, super. Výkon, paměť atd – nevím no, pro mě je to úplně v pohodě, takže spokojenost. Telefon je i hezky zpracovaný, na to, že má 5.9“ velký displej se mi i pohodlně drží a není velký, ale při tom má super displej, žádný prcek to ale není. Za tuto cenu jsem dostal vše, co já osobně potřeboval a k tomu v hezkém kabátku, takže velká spokojenost po pár dnech užívání.
 
Filip Pachner 24.05.2018
Mobil mám již od 18.5 a jsem hodně spokojen. Na socialní sítě a práci super, ale na hry to moc není. Po delším hraní jsou záda mobilu plně zahřáta někdy až horká. Android 8.1 chválím i s nastavbou EMUI. Fotoaparát pro mě dostačujicí jak přední tak i zadní.
FullHD Displej Rychlý systém Android 8.1 Možnost mít zapnute 2 aplikace displeji Dobrá výdrž baterie Rychlá čtečka otisku prstů Při delším hraní se přehřívá
Vladimír, Havířov 1 29.08.2018
Velký displej Slušný foťák Cena Dual SIM Rychla čtečka otisků prstů Bez tlačítka na přední straně
Jiří, Krnsko 08.08.2018
Vše funguje jak má. Vlastnosti odpovídaji popisu. Jsem spokojen
Radim, Ostrava - Poruba 06.08.2018
Můj první chytrej, protože jsem dlouho upřednostňoval tablet, stačil mi tlačítkáč. Myslím, že za cenu pod 5000 asi lepší volba není. I mi všichni rozmluvili Samsung J5, A3...
Radost z toho, že to vážně pozná můj obličej Je to strašně křehký, vážně zvažte pojištění.
Jirka Třinec 23.07.2018
Je to suprové ovládání je to 1.Mobil Y7_huawei.
Má to grady, chvíle práce a je to v pohodě... Hau. Domluvil sem Nic Nic
Jája 19.07.2018
Telefon mám chvíli. Zatím spokojenost a uvidím časem.
Kvalitní fotoaparát Design Výkon Cena V obsahu balení nejsou sluchátka, ale je to jen detail
David 11.07.2018
Příjemný design Uživatelsky neodjímatelná baterie
Michaela, Petřkovice 11.10.2018
umí rozmazané pozadí u fotoaparátu dobré barvy velká pamět roztažený do výšky a u sledování youtube jsou po okrajích rámečky
Lukáš 02.09.2018
Hledal jsem telefon do 5 tisíc korun. Jelikož jsem byl věrný majitel mobilů HTC řekl jsem, že by chtělo zkusit něco nového, proto jsem zvolil Huawei. Telefon mám cca. 4 dny a jsem více méně spokojen. -Co mě ale zklamalo je baterie, bez zapnuté wifi, dat apod. baterie poměrně dost mizí. Tak nevím jak dlouho to vydrží až budu brouzdat na netu.
Zpracování Telefon se pohodlně drží Velký displej Přední i zadní fotoaparát na jedničku čtečka otisku prstů odemykání obličejem jack konektor Rychlý systém Sluchátka Průhledný zadní obal jako to je u jiného modelu Baterie
Marquinos 24.08.2018
Tento telefon vlastním přes měsíc a musim si říct že na střední třídu úplně dostačující. Za mě slabá baterie. Byl jsem zvyklý na Xiaomi mi max 2 5300mAh. Foťák nějak nepřekvapí ani nezklame. Čitelnost na slunci minimální.
Velký display Přední fotoaparát Čtečka otisků prstů Jack konektor Duální fotoaparát Android né žádný ios Baterie Display Micro USB né C
Olga, Praha 4 - Cholupice 16.10.2018
Jsem naprosto spokojená, splnil má očekávání.
Pěkný design, rychlý, intuitivní nevím o ničem
Stanislav, Mníšek pod Brdy 02.07.2018
CENA VÝKON KVALITNI FOTÁK DOBRA VELIKOST POMER STRAN 18:9 ( proc ? )
Josef Szabo 20.10.2018
Můj předchozí telefon byl honor 7 Lite, který postrádal pár věcí. Po srovnání mohu říci, že HUAWEI Y7 Prime 2018 také není špatná volba. Telefon mi bez nabití vydržel dlouhých 8 až 13 dní za normálního používání.
Velikost displeje Cena Výkon Fotoaparát Disign Jas displeje slabší reproduktor
Marquinos 24.08.2018
Tento telefon vlastním přes měsíc a musim si říct že na střední třídu úplně dostačující. Za mě slabá baterie. Byl jsem zvyklý na Xiaomi mi max 2 5300mAh. Foťák nějak nepřekvapí ani nezklame. Čitelnost na slunci minimální.
Velký display Přední fotoaparát Čtečka otisků prstů Jack konektor Duální fotoaparát Android né žádný ios Baterie Display Micro USB né C
Eliška,Prachatice 09.04.2019
pokud chcete sluchátka kupte si je chcete USB C kupte si lepší telefon Pokud chcete lepší Foťák kupte si drahý foťák Pro běžné používání je to ideální telefon nic
David, Cítov 27.02.2019
Cena/výkon Zatím jsem na nic nepřišel
Michal, Kopřivnice 21.02.2019
Cena vs. Výkon Zatím nic
Marek, karvina 05.12.2018
Display,zvuk,disagne
David 24.11.2018
Je to dobrý telefon za tak nízkou cenu Má docela málo výkoný procesor
Přemysl, Letohrad 05.03.2019
Dobře nalepená fólie od výrobce na čelní straně. Vcelku přehledné prostředí. Ta modrá vypadá dost divně (vcelku subjektivní pohled na věc). Display. Fotoaparát mě zklamal. (ovšem nemám moc s čím srovnávat, např. iPhone6 a nebo SE fotí několikanásobně lépe-ale to je cenově trochu jinde) MicroUSB. Pomalá nabíječka. V balení nejsou sluchátka.
Lenka 10.07.2018
Slušný telefon, za férovou cenu s pěkným displejem s malými rámečky. Člověk si rychle zvykne, i když byl zvyklý na menší. Telefon je tenký vhodný pro ženu, jen trochu klouže z ruky bez obalu. Líbila by se mi jiná barva telefonu, bohužel barvy jsou spíše konzervativní.
Android 8.0 kvalitní fotoaparát v dané cenové kategorii kompaktní rozměry slušná výdrž na baterii dual sim 3 gb ram, a 32 GB vnitřní pamět běžnému užívání nechybí žádná důležitá aplikace od výroby nalepena velmi kvalitně ochranná fólie na displeji FM rádio !!! pomalé nabíjení horší čitelnost displeje na přímém slunci v balení chybí sluchátka, případně obal youtube nehraje, když telefon zhasnu, což mi chybí z mého minulého systému Windows Phone 10, který tuto funkci nabízel.
Eduard, Kochánky 23.06.2018
cena full HD displej
Zakaznik 28.06.2018
  Špatný fotoaparát, Slabá baterie
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi