Obnovit stránku

Recenze HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset

Zajímají Vás názory a recenze na HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 51 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset i vy.
HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset - Herní sluchátka
HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Skladem > 5 ks
4 499,-
Do košíku
Petr, Frenštát pod Radhoštěmflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkově jsem spokojen, jsem rád, že jsem si vybral právě tyto sluchátka, kabel u Hyperx cloud 2 mi občas vadil, vlastnil jsem Hyperx cloud 2 7 let, takže výběr sluchátek byl opravdu těžký.
Výdrž baterie je super. Rychlost nabíjení.
Dosah signálu, přes dvě zdi 15 metrů, když si jdu pro svačinku nebo pití do kuchyně, nečekal jsem osobně takový dosah.
Hlasitost ovládání na sluchátkách.
Aplikace pro ovládání má vše potřebné.
Slabší hlasitost proti Hyperx cloud 2 bez Wirelless.
Náušníky doporučuji vyměnit, byly první, kde se mi potily uši.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
Kdyby se po 14ti dnech neprojevila závada, jednalo by se o výborný produkt. Za to ale Alza nemůže. Naopak velice kladně hodnotíme rychlé vyřízení reklamace. Odpoledne jsme sluchátka odnesli na prodejnu a večer nám psali, že vracejí peníze. :-)
Pohodlné na uších
Flexibilní, dobře se přizpůsobí a nikde netlačí
Mikrofon dobrý
Po 14 dnech se projevila závada, při jakékoliv změně zvuku ve sluchátcích praskalo (i přesto koupím opět ty samé)
Trochu tižší
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
určitě chci ocenit ale velikou vydrž techto sluchatek, až 300h je luxus
je to od hyperx takže zpracování sluchatek je dost kvalitní
jsou velmi příjemné
Upřímně jsem čekal za tuto cenu lepší sluchatka, po zvukový stránce jsem byl nemile překvapen. mám takové stejné jenom ve dratovem provedení a hrají mnohem lépe a mikrofon je též o dost lepší, jestli si potrpíte na kvalitě zvuku a nechcete si kupovat studiový mikrofon zvlášt tak se urcitě vyplatí jit do dratového provedení tohoto modelu
bohužel je dnes vracím :(
0 ×Nahlásit
Martin, Krasňanyflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
Výborná výdrž batérie +/-300 h
Zvuk je perfektný +nastavenie slúchadiel v apklikáci
cena, výkon
slúchadlá su pohodlné a ľahké na dlhé nosenie
mikrofón je odnimateľný
dosah slúchadiel cca.6-7m
tlačidlo na zapínanie slúchadiel je trochu malé
raz za čas mi na pár sekúnd vypadne zvuk
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 3flag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
HyperX je zaručená kvalita poslechu pro hráče ale i filmofily a hudební nadšence. Jasně, hnidopichové si asi nevychutnají orchestrové výstupy filharmonie, ale za mě naprosto postačující. Mikrofon nikdy nedosáhne kvality studiových provedení, ale ve hrách i chatu si pokecáte bez problémů. Pokud zvažujete koupi, Alphy za to rozhodně stojí.
super zvuk
super výdrž
obstojný mikrofon...na hraní a chaty plně dostačující
kvalitní zpracování a materiály
HyperX kvalita
možná trošku dražší...ale to je problém každé "značky"
za tu cenu by člověk očekával alespoň jednu náhradní sadu náušníků
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
Overal zkušenost s produktem extrémně pozitivní. Kamarád koupil Razer barracuda a brečí, já tohle a směju se. 🙌
Kvalita zpracování (robustnost + pohodlí + váha)
Příjemné ovládání (zesilování/zeslabování, mute mic., Zapínání)
+ + + + výdrž baterie (téměř nesmrtelná)
Nízká odezva, nerozeznatelná od kabelu
Mid kvalita zvuku (Co si budem, Vltavu od Smetany si na tom neužiješ. Rozhodně to ale špatný zvuk není)
Mid kvalita mikrofonu (ideální na hraní her a kecání s přáteli)
Totálně laciné balení.. kdo si na to ale po delší době vzpomene
5cm dlouhý kabel na nabíjení.. no.. k tomu asi není co víc psát..
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
pohodlné
výdrž baterie
ukazatel přesné baterie
solidní rosah,hrajou furt cca 10m ,sice tak lehce vypadávají
zvuk nic extra, horší jak razer bezdrátové a zvuk je taktéž horší než ve sluchátkách drátových HyperX Aplha Blackout
v software toho moc není ani co nastavit
0 ×Nahlásit
Ondřej, Rychvaldflag
Hodnoceno 15.09.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
Zcela doporučuji.
výdrž
vzhled
flexibilita
zvuk
kompatibilní i s PS4 Pro
pro zapnutí je třeba držet maličkaté tlačítko tak 5 sec, což je celkem otrava
0 ×Nahlásit
Aleš, ..flag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
neskutečně dlouhá výdrž baterie
po zapnutí DTS i kvalitní zvuk
software NGenuity nespolupracuje..je potřeba několikrát vytáhnout dongle aby sluchátka našel
mikrofon potichu nepoužitelný
virtuální 7.1 je opruz
hodily by se náhradní textilní nausnišniky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Ověřený nákup
Urcite hlavne pre hracov hier. Ak chcete skor na hudbu a film, tak skor by som kupil DTS300 od BDynamic.
Bezkonkurencna vydrz baterie
Decentna kvalita zvuku
Kvalita spracovania
HyperX software je podpriemer
Za 200+ Euro by som ocakaval set platenych nausnikov
Nausniky niesu moc "hlboke". Ak mate trochu viac odstavajuce ucho, tak bude zarucene tlacit
Za tu cenu by som ocakaval trochu viac...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13