Obnovit stránku

Recenze Tesla Smart Camera Baby B200

Zajímají Vás názory a recenze na Tesla Smart Camera Baby B200? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tesla Smart Camera Baby B200. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tesla Smart Camera Baby B200 i vy.
Tesla Smart Camera Baby B200 - Dětská chůvička
Tesla Smart Camera Baby B200
Skladem > 5 ks
1 599,-
Do košíku
Martin, České Budějovice 6flag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
SPNUJE POŽADAVKY
0 ×Nahlásit
Eliška, Miloslavovflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitný obraz aj nočné snímanie, možnosť SD/HD
Za danú sumu, veľmi kvalitný produkt
Krásne osvetlenie miestnosti
Aplikácia má veľmi veľa funkcií
Kamera rýchlo odosiela oznámenie o pohybe/plači
Appka funguje na viacerých telefónoch
Appka funguje aj na diaľku - z prace, fitka
Pekne uspávanky a dobrý zvuk
Pekný dizajn, ktorý sa paci malej
Možnosť nahrávania videa
Len hlavna appka vie kameru zapnúť, čo je na jednej strane výhoda, ale keď ju chce používať partner v mobile tak mi musí volať nech ju zapnem na diaľku
Kamera nerobí ššš zvuk
Svetielko na prednej strane pôsobi v noci rušivo, ale my sme ho len prelepili a kamera funguje bez neho
0 ×Nahlásit
Jakub, Prahaflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Funkce dětské chůvičky zahrnují pohyblivou kameru pro sledování dítěte, interaktivní hlasové spojení. Vysoce kvalitní obrazový přenos včetně nočního režimu Esteticky příjemný vzhled
Otáčivá kamera
Kvalita obrazu
Design
0 ×Nahlásit
Petr, Ledeniceflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Spolehlivé
Množství užitečných funkcí
Používám denně
Zátěž pro baterii mobilního telefonu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Super produkt, Vladíka můžeme hlídat já i moje žena zároveň přes chytrou aplikaci.
Přijde upozornění, když malý Vladík brečí.
Vladík se večer díky nočnímu světílku nebojí.
Umí obousměrnou komunikaci, takže můžeme na něho mluvit, i když nejsme sním v pokoji.
Super rozlišení.
0 ×Nahlásit
Michaela, Frýdek-Místek Frýdekflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Za ty prachy hodně muziky
Noční režim, detekce, snímání pohybu.. pecka
První jsme využili na kočku, poté na dítě
Dostatečně dlouhý kabel
Napájení nic moc
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Měli jsme obavu kvůli velkému rozdílu v ceně ve srovnání se známějšími značkami (tato chuvička byla o dost levnější), ale zbytečně - na to kolik má funkci a jak funguje je fakt super. Příjemné překvapeni - doporučuji.
Výborná chuvička
Obraz není hollywoodský, ale na chuvičku je super
Výborná možnost propojeni s appkou - detekce zvuku, pohybu hned vám zahlasi v telefonu
Ukazuje teplotu (trochu nepřesně - zaokrouhluje nahoru) a vlhkost (trochu víc mimo - méně než je skutečná), ale pro orientační přehled super
Poměrně dost různých funkci (Ikdyz většinu jsme ani nevyužili)
Poměr cena/výkon je nesrovnatelný s ostatními chuvičkami jiných značek
Občas detekce zahlasi pozdě
Škoda, že nejde nahrát vlastní hudbu/šum do ukolebavek
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 3flag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Hlídá dobře - obraz, zvuk a notifikace spolehlivé. Celkově se snadno a příjemně používá.
Kvalitní obraz i noční vidění
Ovládání chůvičky - otáčení zorného pole, hlasová komunikace,..
Tlumené podsvícení - vhodné použít jako jediné světlo u spícího miminka
Ukolébavky
Možnost navolit otáčení kamerky za zvukem
Hezký design
Notifikace
0 ×Nahlásit
Daniel, Čelákoviceflag
Hodnoceno 13.04.2023, varianta Tesla Smart Camera Baby B200
Ověřený nákup
Nepřesnost v popisu zboží: Chůvička je v dětské části napájená přes micro USB.
Ukolébavky
Wi-fi připojení
Možnost oboustranného přenosu zvuku
Noční vidění
Uspávání ukolébavkami
Neumísťujte do poličky ani dál od postýlky. Chůvička má omezenou možnost sklánění se a na dva metry už v noci nic nerozezná.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13