Obnovit stránku

Toustovače Sencor

Sencor toustovače

Toustovače Sencor: Křupavý styl a perfektní chuť do každého rána

Toustovače Sencor jsou spojením elegantního designu a prvotřídní funkčnosti. S promyšlenými technologickými prvky a širokým spektrem funkcí přinášejí nejen vynikající výsledky při přípravě křupavých toastů, ale také kvalitní spotřebiče do vaší kuchyně. Od kompaktních modelů ideálních pro každodenní používání po pokročilé multifunkční varianty s rozmanitými plotýnkami, toustovače Sencor tvoří dokonalou kombinaci spolehlivosti, elegance a skvělé chuti ve světě snídaní.

Toustovač Sencor

Objevte kvalitní zpracování a inovativní funkce pro perfektní rána plná chuti

Toustovače Sencor přinášejí kvalitní zpracování spojené s inovativními funkcemi, čímž se stávají nezbytnými pro moderní kuchyně. Nerezový plášť zajišťuje elegantní vzhled, odolnost a snadnou údržbu. Důmyslně tepelně izolovaná rukojeť usnadňuje bezpečné manipulování s přístrojem, zatímco uzamykatelný mechanismus poskytuje stabilitu během pečení. Vyměnitelné plotýnky a automatická regulace teploty umožňují uživatelům přizpůsobit přístroj různým potřebám. Všestrannost v kombinaci s precizním provedením znamená, že toustovače Sencor přinášejí do každé domácnosti špičkový design a spolehlivý výkon při každodenní přípravě vynikajících toustů.

Klasické toustovače Sencor: Křupavé tousty dle vaší fantazie pro každý den

Klasické toustovače Sencor jsou navrženy s ohledem na variabilitu a pohodlí při přípravě chutných sendvičů. S trojúhelníkovými či čtvercovými plotýnkami na 1, 2, nebo 4 tousty poskytují neomezené možnosti kombinací surovin pro snídani přesně podle vašich představ. Rychlá příprava a jednoduché ovládání těchto toustovačů jsou klíčovými vlastnostmi, které vám umožňují začít den s chutnými pokrmy. Samozřejmostí je mimo jiné nepřilnavý povrch či pojistka proti přehřátí. Díky tomu se toustovače Sencor stávají nejen spolehlivými pomocníky, ale také těmi pravými spotřebiči pro rychlou a lahodnou snídani.

Sencor toustovač
Toustovač 3v1 Sencor

Multifunkční toustovače Sencor pro kulinářskou kreativitu v každém kousku

Toustovače 3 v 1 Sencor jsou multifunkční zařízení, která do vaší kuchyně přinesou nekonečné možnosti. Kromě křupavých toastů připraví panini a vafle, čímž se stávají více než jen běžnými sendvičovači. Toustovače 4 v 1 Sencor dokážou mnohem více. Vedle standardních toastů a panini mají také dvě extra hluboké desky určené pro přípravu vaflových pochoutek a sendvičů, díky čemuž rozšiřují škálu možností pro další kulinářské experimenty. Pro ty, kdo ocení ještě více inovací, jsou tu toustovače 5 v 1 Sencor, které nejen toustují a připravují panini či vafle, ale nabízejí také možnost grilování masa. Jednoduché a kreativní rozšíření jídelníčku tak nebylo nikdy snazší.

Upřesnit parametry
21 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13