Obnovit stránku

SENCOR SRM 1500WH

4,5 169 hodnocení
619,-

SENCOR SRM 1500WH

Sencor SRM 1500WH je speciální elektrický hrnec na vaření všech druhů rýže včetně té na Sushi. Funguje na principu vaření v páře, má vnější plášť z nerezu a objem 1,5 l, takže stačí na uvaření 1200 g rýže. Vnitřní nádoba má nepřilnavý povrch, který se postará o to, že se vám hotová rýže nebude lepit na stěny. Navíc je vyjímatelná, proto se snadno čistí. 
Po dovaření se zařízení automaticky přepne do režimu Keep Warm, ve kterém umí uchovat pokrm teplý až po dobu 6 hodin. Praktické jsou rukojeti po obou stranách hrnce, světelné kontrolky provozu nebo protiskluzové nožky. Bezpečnost zajišťuje ochrana proti přehřátí a vyvaření vody. Součástí balení je speciální špachtle a odměrka na rýži a vodu.

Rozměry:

302 x 260 x 245 mm


Hmotnost:

1,75 kg

Parametry a specifikace

Typ hrnce

Typ hrnce Rýžovar

Objem

Objem 1,5 l

Funkce

Funkce Udržení teploty

Typ zásuvky

Země Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Příkon 500 W
Materiál hrnce Nerez
Objem 1,5 l

Počet nádob

Počet nádob 1 ks
Kód:  SRM1b
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  SRM1500WH
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12