Obnovit stránku

SENNHEISER

Sennheiser sluchátka a mikrofon

Sennheiser vás obklopí dokonalým zvukem

Sennheiser je předním světovým výrobcem vysoce kvalitních audio produktů, který již desítky let definuje standardy v oblasti audiotechniky. Sennheiser nabízí inovativní řešení, od profesionálních mikrofonů až po prémiová sluchátka, pro každého, kdo hledá ten nejlepší možný poslechový zážitek. Už od svého založení v roce 1945 přináší Sennheiser dokonalý zvuk do vašeho života, užijte si ho i vy.

Sluchátka Sennheiser

Dokonalý zvuk i design s klasickými náhlavními sluchátky Sennheiser

Sluchátka Sennheiser vám zprostředkují dokonalý zvuk a maximální pohodlí, ať už sledujete film, posloucháte oblíbenou hudbu, hrajete hry nebo s nimi pracujete, a to i jako profesionálové v oblasti hudby a zvuku. Modely Sennheiser nabízejí potlačení externího zvuku i ochranu sluchu před náhlými akustickými nárazy, a jsou tak vhodná pro použití ve velmi hlučném prostředí, ale i doma, kdy i se sluchátky na uších budete vědět, zda například nezvoní domovní zvonek nebo nereaguje chůvička na ozvy dítěte. Nabízí ale i mnoho dalších vlastností, každý si tak mezi nimi najde svého favorita.

Zažijte absolutní svobodu se sluchátky Sennheiser True Wireless

True Wireless sluchátka Sennheiser přinášejí naprostou svobodu a pohodlí bez jakýchkoliv drátů. Sennheiser přitom využívá své dlouholeté zkušenosti k tomu, aby zajistil, že i tato sluchátka budou poskytovat mimořádně čistý a detailní zvuk. Díky vestavěným mikrofonům s nimi můžete také pohodlně telefonovat. True Wireless sluchátka Sennheiser Momentum pak nabízí mnoho dalších inovativních funkcí. Patří mezi ně reprodukce velmi vysokých kmitočtů, přenos zvuku BT Lossless, přijímání signálu z jednoho zdroje více sluchátky či automatické nastavení poslechu podle toho, kde se nacházíte.

Sennheiser Momentum 4
Soundbar Sennheiser

Sennheiser nabízí i další audiotechniku

Nejen sluchátka Sennheiser budou vašimi společníky ve světě audia. Ke sluchátkům využijete audiofilní sluchátkový zesilovač a oblíbený film si užijete ještě více díky soundbaru, který realisticky vykreslí prostor 3D zvukem. Na zpěv, hudbu, konference i natáčení vyvinul Sennheiser mikrofony, jež zaznamenají zvuk do posledního detailu. Kapitolou sama pro sebe je poté firemní řešení v podobě stropního, stolního i bezdrátového mikrofonu či inteligentní kamery s vestavěnými mikrofony a reproduktory. A nechybí ani mnoho příslušenství pro všechny tyto kategorie.

Upřesnit parametry
111 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09