Refresh the page

Představujeme vám nového osobního trenéra Suunto 5

Aktualizováno

Finská společnost Suunto, spolupracující s úspěšnými vrcholovými sportovci a outdoorovými dobrodruhy, uvedla na trh svůj další sporttester – Suunto 5. Ačkoliv označení může mást, jedná se opravdu o novinku. Suunto 5 doplnil nabídku aktuálně nabízených modelů Suunto 3 Fitness a Suunto 9. Jak se liší oproti svým sourozencům a má také něco navíc?

Představujeme vám nového osobního trenéra Suunto 5 – OBSAH

  1. Sporttester Suunto 5 – stylový a odolný zároveň
  2. Sportovní hodinky Suunto 5 mají dlouhou výdrž
  3. Srovnání modelů Suunto 3 Fitness, Suunto 5 a Suunto 9

Sporttester Suunto 5 – stylový a odolný zároveň

Sporttester Suunto 5 chrání pevná a odolná konstrukce. Robustní luneta z nerezové oceli je zasazena do štíhlého těla z příjemného materiálu. Stylový design v několika barevných variantách (Suunto 5 White, Suunto 5 Graphite Copper, Suunto 5 Burgundy Copper, Suunto 5 All Black) je velmi atraktivní a lze jej jednoduše sladit s ostatním sportovním vybavením. Suunto 5 bude vaším spolehlivým osobním pomocníkem na cestě ke sportovnímu úspěchu.

Suunto 5

Multisportovní hodinky Suunto 5 nabízí sportovním nadšencům přesně to, co potřebují.

Sportovní hodinky Suunto 5 mají dlouhou výdrž

Velká konkurenční výhoda sporttesteru Suunto 5 spočívá v dlouhé životnosti baterie. I se zapnutou GPS vydrží model Suunto 5 neuvěřitelných 40 hodin na jedno nabití, a to díky inteligentním režimům baterie. Dalším plusovým bodem je více než 80 přizpůsobitelných sportovních režimů.

Suunto ale není pouze sporttester ukazující statistiky o vašich aktivitách. Je to především osobní trenér. Na základě analýz vytvoří vaše tréninkové vzorce a pošle upomínku, jak při další činnosti dosáhnout ještě lepších výsledků. Jako trenér dohlíží i na odpočinek a míru stresu. Neustále vás bude motivovat k novému výkonu.

Suunto 5; funkce

Suunto 5 se přizpůsobí vašim tréninkovým aktivitám.

Data ze svého tréninku můžete sdílet s přáteli přes Bluetooth Smart a mobilní Suunto aplikaci (Google Play, App Store). V ní také uvidíte mapy s trasami, kde lidé nejčastěji trénují. Můžete se tak vyhnout přelidněným stezkám, nebo naopak najít parťáka, s nímž budete sportovat. Tyto trasy si můžete uložit i do hodinek.

iSuunto aplikace podporuje také tolik oblíbenou Stravu, TrainingPeaks nebo Relive. Díky tomu se můžete svými výsledky snadno pochlubit na sociálních sítích.
Suunto aplikace

Chytré hodinky Suunto 5 propojíte s telefonem pomocí bezplatné aplikace Suunto, která je dostupná pro Android a iOS.

Srovnání modelů Suunto 3, Suunto 5 a Suunto 9

Sporttester Suunto 5 má menší baterii než Suunto 9, není vybaven kompasem ani barometrickým výškoměrem. Na druhou stranu je ale o mnoho levnější, měří hladinu stresu, kvalitu spánku, hodnotu maximálního objemu kyslíku (VO2Max) a přizpůsobitelné tréninkové plány.

Protože se Suunto 5 nachází jako zlatá střední cesta, nepřekvapí, že oproti levnějšímu Suunto 3 Fitness naopak vyniká ve všech parametrech. Navzdory většímu displeji má delší výdrž baterie a vyšší odolnost. Jeho velkou předností je však podpora GPS a také integrovaný výškoměr. 

Vybrané parametry Suunto 3 Fitness Suunto 5 Suunto 9
Displej 1,69" 1,81" 1,97"
Počet sportovních režimů 70 > 80 > 80
Voděodolnost 30 m (3 ATM) 50 m (5 ATM) 100 m (10 ATM)
Kompatibilita Android, iOS Android, iOS Android, iOS
Výdrž baterie (provoz 24/7) 5 dní 7 dní 7 dní
Senzory tepová frekvence tepová frekvence, navigace, výškoměr tepová frekvence, kompas, navigace, barometrický výškoměr
Hmotnost 36 g 66 g 81 g
Cena 5 839 Kč 8 390 Kč 15 290 Kč

Cena platná k 26. 5. 2019

i V AlzaMagazínu pro vás máme i další články:

Suunto 5 tvoří ideální střed mezi modely Suunto 3 Fitness a Suunto 9. Svými funkcemi i cenou určitě osloví nejednoho sportovce. K dostání je hned ve čtyřech barevných variantách.

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB06