Obnovit stránku

Tejpy.cz Green Tea 500ml

Garance nejlepší ceny
289,-

Tejpy.cz Green Tea 500ml

Masážní olej Tejpy.cz Green Tea je vhodný pro relaxační a rehabilitační masáže. Nabízí dokonalou kluznost, což usnadní masáž, a současně pokožku vyživuje a pečuje o ni. Svěží vůně zeleného čaje navodí pocit uvolnění. Masážní olej Tejpy.cz umožní skutečně příjemnou masáž.

Klíčové vlastnosti masážního oleje Tejpy.cz Green Tea 500 ml

  • Masážní olej vhodný pro relaxační a rehabilitační masáž
  • Nabízí dokonalou kluznost
  • Masážní olej Tejpy.cz o pokožku pečuje a vyživuje ji
  • Svěží vůně zeleného čaje navodí pocit uvolnění

Složení:
Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linallol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citral.

Objem:
500 ml

Složení

Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linallol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citral

Parametry a specifikace

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Typ Masážní
Účinek na Pokožku

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Objem 0,5 l
Typ Regenerační, Masážní

Určení

Určení Unisex
Kód:  SPTtej0060
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  6041
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04