Obnovit stránku

USN Diet Fuel Ultralean 2000h, vanilka

Garance nejlepší ceny
1 199,-

USN Diet Fuel Ultralean 2000h, vanilka

Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu

USN Diet Fuel Ultralean

Vanilka, 1000 g

USN Diet Fuel Ultralean

USN Diet Fuel Ultralean je směs syrovátkového, mléčného a sójového izolátu, která je určena pro všechny sportovce. Součástí je také vitamín B6, B12, C, D, hořčík, biotin a riboflavin. Ve 100 g se ukrývá 46 g bílkovin a 6,2 g vlákniny.
 

Proteinový nápoj snadno připravíte smícháním s vodou a těšit se můžete na jeho vanilkovou příchuť. Z jednoho balení o hmotnosti 1000 g vznikne 18 dávek. Je vhodný rovněž pro osoby s intolerancí lepku, stejně jako pro vegetariány.

Klíčové vlastnosti proteinu USN Diet Fuel Ultralean

Protein USN tvoří směs syrovátkového, mléčného a sójového izolátu

Včetně vitamínu B6, B12, C, D, hořčíku, biotinu a riboflavinu

Z jednoho balení o hmotnosti 1000 g lze připravit 18 dávek

Diet Fuel Ultralean s vanilkovou příchutí

Ukrývá 46 g bílkovin a 6,2 g vlákniny ve 100 g

Vhodný pro vegetariány i osoby s intolerancí lepku

Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1552 kJ / 364 kcal

Tuky: 5 g

- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g

Sacharidy: 31 g

- z toho cukry: 4,7 g

Bílkoviny: 46 g

Vláknina: 6,2 g

Sůl: 1,5 g

na 100 g

Složení

Bílkovinná složka (syrovátkový bílkovinný koncentrát (mléko), sójový bílkovinný izolát, mléčný bílkovinný isolát, syrovátkový bílkovinný isolát (mléko) (emulgátor slunečnicový lecitin), Hydrolyzovaný syrovátkový bíkovinný isolát (mléko) (emulgátor Slunečnicový lecitin), maltodextrin, polydextrosa, odtučněný kakaový prášek – pouze v příchuti čokoláda, tukový prášek (rafinovaný olej ze sojových zrn, glukosový sirup, mléčná bílkovina, stabilizátor (pentasodium trifosfát), protispékavá látka (oxid křemičitý), přírodní aroma), Inulin, citrát draselný, mléčný minerální komplex, zahuštovadla (guarová guma,xanthanová guma), aroma, chlorid sodný, stabilizátor (celulosová guma), krém (vysokoolejový slunečnicový olej, glukosový sirup, mléčná bílkovina, protispékavá složka (oxid křemičitý)), oxid hořečnatý, škrob s vysokým obsahem amylozy, sladidlo (sukraloza), barvivo (červená řepa – pouze v příchuti jahoda), vitaminová a minerální složka: chrom-pikolinát, askorbová kyselina, fumarát železnatý, D-alfa-tokoferol, citrát zinečnatý, jodid draselný, kyselina listová, nikotinamid, askorbát manganu, seleničitan sodný, bisglycinát mědi, kalcium-D-pantothenát, retinyl palmitát, kyanokobalamin, pyridoxin hydrochlorid, D-Biotin, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, vitamin K1 (riboflavin, fylochinon), tolerase L (pH stabilní laktasa).
ALERGENY: mléko a sója.

Příprava a dávkování

Pro přípravu 1 porce s obsahem 25 g bílkovin smíchejte 2 odměrky proteinu (54 g) s 250-300 ml studené vody v šejkru nebo mixéru. Užívejte 1 až 2 krát denně.

Složení

Syrovátkový bílkovinný koncentrát (46 %), (mléko), maltodextrin, sójový bílkovinný izolát, kakaový prášek, HI-MAIZE, kukuřičný škrob, kalcium kaseinát (mléko), fruktóza, slunečnicový olej, inulin, mléčný bílkovinný izolát (92% micelární kasein), citrát draselný, Garcinia cambogia, mléčný minerální komplex, rýžový škrob, stabilizátor: guma guar, xanthan, protispékavá látka: oxid křemičitý, Sladidlo (sukralóza), L-askorbová kyselina, fumarát železnatý, D-alfa-tokoferyl-acetát, citrát zinečnatý, nikotinamid, askorbát manganu, Tolerase (pH stabilní laktasa), bisglycinát mědi, kalcium-D-pantothenát, retinyl palmitát, kyanokobalamin, biotin, cholekalciferol, pyridoxin HCl, riboflavin, thiamin HCl, chrom-pikolinát, jodičnan draselný, kyselina listová, seleničitan sodný.
ALERGENY: mléko a sója.

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Low sugar, Vegan

Druh proteinu

Typ Komplexní

Obsah bílkovin

Výrobcem uváděný obsah bílkovin 46 %

Hmotnost

Hmotnost 2 000 g

Příchuť

Příchuť Vanilka

Energetická hodnota na 100 g

Kalorií na 100 g 370,94 kcal (1 553,04 kJ)

Složení na 100 g

Bílkoviny 46 g
Sacharidy 31 g
Cukry 4,7 g
Tuky 5 g
Nasycené mastné kyseliny 1,3 g
Vláknina 6,2 g
Sůl 1,5 g
Kód:  SPTusn095
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  6009702503813
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04