Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Sušičky prádla HAIER

Pračky Haier

Sušičky Haier

Sušičky prádla Haier se perfektně postarají o vaše oblečení a zajistí profesionální výsledky, se kterými budete maximálně spokojeni. Sušičky Haier jsou vybaveny inovativními funkcemi, které přispívají ke změkčení prádla, zmírnění pomačkání a zajistí odstranění pachů a alergenů. Všechny technologie a funkce byly navrženy tak, aby zajistili kvalitní vysušení prádla, dlouhou životnost sušičky a snížili hluk či spotřebu energie a vody. V sušičkách Haier bude oblečení jako v bavlnce!

Sušičky prádla Haier

Sušičky prádla Haier

Sušičky prádla Haier vám v pohodlí domova zajistí profesionální výsledky a úroveň sušení. Sušičky Haier používají tepelné čerpadlo k opětovnému použití horkého vzduchu, čímž skvěle vysuší prádlo, jsou spolehlivé, tiché a energeticky úsporné. Moderní sušičky Haier jsou vyráběny v energetických třídách A++ a A+++, díky čemuž jsou špičkou na trhu. Sušičky prádla nabízejí veliký objem bubnu a kapacitu od 8 kg do maximální kapacity na 10 kg prádla, což umožňuje bez obav vložit a sušit i velmi objemné kusy oblečení, lůžkovin a závěsů.

Chytré sušičky Haier

Chytré sušičky Haier jsou vybaveny řadou funkcí, které přispívají k perfektně vysušenému prádlu a vaší spokojenosti. Vybrané modely můžete díky připojení k Wi-Fi ovládat přes aplikaci hOn nabitou širokou škálou dodatečných informací a funkcí, které vám otevřou další možnosti jejího užívání. Funkce Drying Lens vám například při naskenování štítku navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy. Funkce I-Refresh kombinuje teplý vzduch s pohyby bubnu, čímž prádlo zbaví prachu, bakterií a roztočů. Chytrá funkce I-Time vám umožní doladit délku sušení, dle vašich časových možností a funkce Hygienic zase dokáže zbavit vaše prádlo více než 99 % bakterií a zaručí tak delší životnost oblečení. Sušičky prádla Haier jsou tou správnou volbou!

Chytré sušičky Haier
Úsporné sušičky Haier a jejich odolná konstrukce

Úsporné sušičky Haier a jejich odolná konstrukce

Díky kvalitní konstrukci se sušičky prádla pyšní dlouhou životností a spokojenými uživateli. Sušičky Haier jsou vybaveny tepelným čerpadlem, které zajistí energetickou úsporu a šetrné sušení. Vybrané modely sušiček prádla Haier se pyšní spolehlivým a tichým invertorovým motorem, na který se poskytuje prodloužená záruka 12 let. Vnitřní strana bubnu sušiček Haier je tvořena speciálními polštářky Pillow Drum, které zajišťují, že prádlo jemně sklouzne po povrchu a nikde se nezachytí. Ve vybraných modelech sušiček Haier je také vnitřní LED osvětlení, díky kterému uvnitř bubnu sušičky nepřehlédnete žádný kousek. Praktický držák na sušení bot vám umožní dokonale vysušit promočené boty a trojitý filtrační systém 3v1 umožní snadno sbírat nečistoty a prach na jednom místě díky trojité vrstvě. Bez ohledu na to, kolikrát vaše oblečení usušíte, tkaniny zůstanou v perfektním stavu!

    Upřesnit parametry
    17 položek

    Na vašem soukromí nám záleží

    My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

    Více informací
    Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
    P-DC1-WEB06