Obnovit stránku

Webkamery

Kvalitní webkamery vylepší kvalitu všech druhů online setkání, od pracovních videokonferencí přes přátelské video chaty až po živé streamy z vaší oblíbené hry. Při výběru byste měli zvážit hned několik důležitých parametrů. O jaké jde? Čtěte dále, poradíme vám, která webkamera je pro vás ta nejlepší.

Pokračovat
Upřesnit parametry
164 položek

Webkamery

Webové kamery (nebo také webkamery) jsou zařízení, která se velmi podobají klasickým kamerám nebo digitálním fotoaparátům. Často mají vestavěný i mikrofon a k počítači se připojují přes populární port USB. Běžně je používáme především k videokomunikaci po internetu, focení nebo nahrávání videí do počítače. Přesto webkamery slouží i v jiných situacích.

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17