Obnovit stránku

Xara Designer Pro X 9 (elektronická licence)

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Xara Designer Pro X 9 (elektronická licence)

Xara Designer Pro X přináší velice výkonný nástroj pro práci s grafickým designem. Zastane práci hned několika programů najednou a ušetří nejen peníze za nákup několika licencí, ale především zvýší vaší flexibilitu. Snadno se vypořádá s vektorovou kresbou, prací v DTP, webovou grafikou, nebo obstará i flashové animace. Bezpečně splní i náročné požadavky pokročilých grafiků, ale zároveň nezahltí přemírou informací obyčejného uživatele. Díky přehlednému rozhraní můžete dát volnost své kreativitě a předvést ty nejlepší kousky.
Samotnou práci na webové grafice usnadňuje řada připravených šablon, které si můžete upravit dle svých potřeb. Špičková kolekce různých pozadí, widgetů a možnosti přístupu k více jak 600 Google fontům dodají tvořeným stránkám patřičnou šťávu. Nechybí ani následná optimalizace pro zařízení s Retina displejem, kde bude hotový web vypadat přímo skvostně. Jistě si oblíbíte i snadnou tvorbu plakátů nebo různých informačních brožur, kde využijete možnosti vložení textu z programu Word. Celá aplikace je prošpikována uživatelsky příjemným ovládáním typu Drag & Drop, které je velice intuitivní a ušetří mnoho času.
Pomocí šikovných nástrojů vylepšíte každou méně podařenou fotografii. V jiných programech velice náročné odstranění pozadí je přímo procházka růžovým sadem. Oslnivá škála 11 speciálních pluginů dodá obrázkům netradiční vzhled na jedno kliknutí. Nechybí ani rozmazávací funkce Tilt Shift, simulace HDR nebo zvláštní rozostření nazývané Orton. Plná podpora PSD souborů potěší řadu uživatelů a podtrhuje skutečně široké možnosti využití.
 

Co je to elektronická licence?


Elektronická licence je běžný software. Místo krabice s médiem však od nás dostanete odkaz ke stažení softwaru a dále kód pro jeho aktivaci. Nemusíte tak čekat na dodání a můžete software používat už pár minut po zakoupení. Bližší informace o elektronických licencích.
 

Hlavní funkce programu

  • Tvorba designového návrhu webových stránek
  • Silný nástroj pro práci s grafikou
  • Snadné používání a přehledné rozhraní
  • Podpora všech standardních formátů včetně RAW, PSD, PNG, JPEG, RTF, PDF, GIF, TIFF
  • Perfektní výsledky při odstraňování nechtěných objektů na fotografiích

Licence

  • Elektronická licence pro Xara Designer Pro
  • Jazyk: EN

Systémové požadavky

  • Intel Celeron
  • 512 MB RAM
  • 300 MB na disku
  • Windows XP / Vista / 7 / 8

Parametry a specifikace

Typ softwaru

Typ softwaru Vektorová grafika, Úprava fotografií
Kód:  EO203o
Prod. číslo:  XARA.DES.PRO.X
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17