Refresh the page

Articles

Ubisoft Forward 2024 – Vše, co potřebujete vědět

Zatímco začínající léto vyžene většinu lidí ven, my hráči naopak usedneme v dobře zatemněné místnosti před obrazovky s očekáváním, jaké nové hry nám přinesou herní konference. Ani v letošním „étrojkovém“ období (i když samotná výstava E3 byla už loni definitivně zrušena) nebude chybět vysílání Ubisoft Forward, které třeba na rozdíl od Xbox Games Showcase bude probíhat živě z Los Angeles. Kdy a kde můžete Ubisoft Forward sledovat a na jaké hry se těšit?

Elektroskútry Racceway vítězí nad přecpanou MHD

Elektrické skútry značky Racceway se rozhodly, že opanují česká města a nahradí přeplněné MHD. Například prostřednictvím legendární e-Babety, na jejíž řízení nepotřebujete ani řidičák. Jak se takový skútr chová v praxi? A jaká další elektrovozítka od Racceway máme v nabídce?

Připravte bazén na letní sezonu se značkou CF Group

Léto, čas bazénů a dlouhých, příjemně strávených hodin na zahradě, je tu. Pokud právě napouštíte svůj stávající bazén či vířivku, nebo jste si pořídili nový a v této oblasti jste teprve začátečníci, jistě vám přijde k duhu pár rad a doporučení, jak se o bazén starat. A ačkoliv by to tak nemuselo vypadat, není to žádná složitá alchymie, pokud máte k ruce ty správné pomocníky od společnosti CF Group.

Xbox Games Showcase 2024 a Call of Duty: Black Ops 6 Direct – Souhrn

Microsoft si na začátek června přichystal dvojitou prezentaci připravovaných her. Tradiční Xbox Games Showcase, kde se představily nové tituly nejen pro PC a Xbox, totiž doplní samostatná prezentace Call of Duty: Black Ops 6. Souhrn toho nejzajímavějšího z celé akce včetně záznamu, najdete v tomto článku.

Honor 200 a Honor 200 Pro (PREVIEW): Nová střední třída s velice solidním výkonem

Výrobce Honor ve své domovské Číně předvedl dva nové telefony Honor 200 a Honor 200 Pro. Modely míří na střední třídu a zaujmou především velmi solidním výkonem. Zhruba za dva týdny by se tyto telefony měly podívat do Evropy. Pojďme se tedy podívat, co všechno novinky nabídnou.

Kupte si televizi JVC nebo audio zařízení a zdarma získejte soundbar či reproduktor

Objevte speciální letní akci na televize a AV produkty značky JVC! Při nákupu vybraných modelů získáte po registraci dárky, jako je soundbar nebo přenosný reproduktor. Akce platí od 1. června do 21. července 2024.

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT (RECENZE A TESTY)

Líbí se vám u grafických karet koncept PUSH-PULL ventilátorů, tedy kombinace jednoho tlačného a jednoho nasávacího ventilátoru, jaký prozatím využívaly pouze grafické karty Founders Edition společnosti NVIDIA? Pak vězte, že tento zajímavý koncept převzala také společnost MSI a nasadila ho u svých grafických karet řady EXPERT. Grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT je jedním ze zástupců právě této nové a technicky zajímavé řady grafických karet, a my si ji dnes na Alza.cz také důkladně otestujeme.

Automatický kávovar Philips Series 5500 LatteGo (RECENZE)

Bez kávy se naše domácnost neobejde ani jeden den, každý vypijeme několik šálků denně. V okamžiku, kdy náš starý kávovar dosloužil, jsme dostali možnost vyzkoušet automatický kávovar Philips s mléčným systémem LatteGo a naše zkušenosti jsme shrnuli do tohoto článku.

Kupte si jeden z party reproduktorů GoGen a zdarma dostanete sendvičovač v hodnotě 2 299 Kč

Léto vybízí k pořádání zahradních party. Jejich skvělé ozvučení zajistí kvalitní party reproduktory GoGen. Snadno je spojíte s telefonem, notebookem či tabletem a pustíte si muziku z úložiště zařízení či ze streamovací platformy. Nyní navíc k nákupu vybraných reproduktorů GoGen získáte multifunkční sendvičovač ETA Sorento Plus zcela zdarma.

Summer Game Fest 2024: To nejzajímavější z úvodní otevírací show

Výstava E3, kterou mnozí známe jako jeden z největších herních veletrhů, byla koncem roku 2023 po téměř třech desetiletích definitivně prohlášena za mrtvou. O velkolepou oslavu videoherního průmyslu však letos rozhodně nepřijdeme, a to díky Summer Game Festu, který pořádá uznávaný herní novinář Geoff Keighley. Pátý ročník tohoto herního festivalu odstartuje již dnes, 7. června, a my vám přinášíme ty nejdůležitější informace včetně času konání, platforem, na kterých jej bude možné sledovat, a mnoho dalšího.

Bitcoinový měsíčník: Co hýbalo světem kryptoměn v květnu?

Nepravidelné novinky ze světa Bitcoinu, miningu a postřídmu dalších kryptoměn z dílny naší obsahové redakce. Čtěte více v našem článku!

Nejlepší grafické karty GeForce RTX 4070 Ti SUPER

Líbí se vám výkon grafických karet GeForce RTX 4070 Ti SUPER a plánujete si jednu pořídit do svého herního PC? Pak byste rozhodně neměli přehlédnout tento článek. V jeho aktualizaci, kdy do našeho seznamu otestovaných grafických karet nově přibyla také MSI RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT, se na tyto grafické karty znovu podíváme pod drobnohledem a pokusíme se mezi nimi opět vybrat ty absolutně nejlepší.

Kupte si novou televizi či soundbar LG, napište na ně recenzi a získáte zpět až 25 000 Kč ve formě cashbacku

Recenze Nokia 3210 (2024): Perfektní v jednoduchosti používání. K tomu starý dobrý had, tlačítka i dlouhá výdrž

Příznivci telefonů z počátku 21. století mohou jásat nad novou generací populární Nokie 3210. Mně se obnovená klasika dostala do ruky a z pohledu uživatele, který používal původní 1. generaci, se pokusím zhodnotit, jak se novinka vydařila.

PC verze The Last of Us Part 2 Remastered má být již hotová

Vývoj PC portu měl začít ještě v roce 2021.

Google Pixel 8a (RECENZE): Střední třída s vlajkovou výbavou i 7letou podporou

Google Pixel 8a zaujme stejným designem jako starší sourozenci z řady a od výrobce dostává i stejnou prémiovou péči. Letos totiž Google pro Pixel 8a garantuje 7 let velkých aktualizací systému Android, tak jako pro zbytek řady. O dlouhodobou relevanci telefonu se jistě zaslouží čip Tensor G3, vychytaný fotoaparát nebo 120Hz OLED panel. Jak si ale telefon vede v praxi? Vyzkoušeli jsme v naší recenzi.

Nové hry: červen 2024 – Elden Ring: Shadow of the Erdtree, The Elder Scrolls Online: Gold Road a další

To nejzajímavější z červnové herní nadílky!

Nejlepší vodní chlazení pro procesory (AiO 280mm)

Vybíráte menší PC skříň a zároveň výkonný procesor? Pak se nabízí otázka, čím ho budete chladit. Dobrou cestou jsou vodní AiO chladiče o rozměru 280 mm, které už zvládnout uchladit pořádnou dávku odpadního tepla. Těch je ale na trhu celá hromada a není lehké si vybrat ten správný. V dnešním článku uvidíte 8 takových chladičů, které jsme prověřili nejen co do výkonu, ale i do hlučnosti. Tak čtěte dále!

Přepněte na skvělou chuť s BRITA i vy!

Filtrování vody v domácnosti má jistě svůj význam a může ovlivnit nejen chuť a kvalitu vody, ale také eliminuje vodní kámen, což prodlužuje životnost domácích spotřebičů. Aby bylo filtrování účinné, je třeba používat kvalitní filtry, skrz které voda proudí a postupně se filtruje. Nové filtry BRITA MAXTRA PRO nabízejí ještě účinnější filtraci díky inovativní technologii filtrování a vylepšenému složení filtrační směsi, navíc si můžete vybrat ze dvou typů filtrů podle tvrdosti vody ve vaší domácnosti.

Šéf Take Two: GTA 6 na PC bude oznámeno „v pravý čas“

Strauss Zelnick reaguje na dotazy ohledně PC verze GTA 6.
20 More...

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB02