Obnovit stránku

Pneumatiky Hankook

Hankook výrobce

Hankook: pneumatiky, které vás dostanou kamkoliv

Jihokorejská firma Hankook už od roku 1941 vyrábí vysoce kvalitní pneumatiky. Za více než 80 let existence získala společnost mnoho cenných zkušeností, díky kterým se dnes řadí mezi světové špičky na pneumatikovém trhu. Veškeré pneumatiky Hankook jsou pečlivě testovány širokou řadou fyzikálních i chemických testů a na několika druzích vozovky za rozmanitých podmínek. Dlouholeté bohaté zkušenosti značka využívá také na rozvoj i inovace, a proto neustále experimentuje s novými modely s cílem ještě více zlepšit bezpečí a pocit z jízdy. Kvalitu, vášeň a inovaci mohou pneu Hankook dosvědčit více než 17 výhrami v testech.

Letní pneumatiky Hankook

Letní pneumatiky Hankook: výtečná přilnavost i ovládání

Letní pneumatiky Hankook se vyznačují výborným gripem i skvělými jízdními vlastnostmi. Pro osobní auta je určena řada Kinergy pro maximální bezpečnost a Ventus Prime poskytující perfektní rovnováhu mezi výkonem, bezpečím a pohodlím. Letní pneu Hankook Dynapro ocení majitelé offroad a SUV vozů, zatímco Ventus si oblíbí i řidiči sportovních aut. Unikátní řadou jsou pneumatiky iON evo, které jsou navrženy pro elektromobily. Pro dodávky se budou hodit pneu Hankook Vantra.

Zimní pneumatiky Hankook se nebojí sněhu ani vody

Zimní pneumatiky Hankook Winter I*cept se pyšní dokonalými jízdními vlastnostmi za každého zimního počasí. Mají mnohem širší drážky pro efektivnější odvádění vody, a tím předchází aquaplaningu a vibracím během jízdy. Mezi další inovace zimních pneu Hankook patří i širší ramenní část a čtvercový profil, jež zlepšují přilnavost a tuhost na suchu i v zatáčkách. Samozřejmostí jsou ovšem i označení M+S pro bláto a sníh i vysoký bezpečnostní standard typu 3PMSF.

Zimní pneumatiky Hankook
Celoroční pneumatiky Hankook

Celoroční pneumatiky Hankook do každého počasí

Celoroční pneumatiky Hankook zaručí optimální jízdní podmínky bez ohledu na počasí. Řadíme sem některé modely z řad Vantra a Dynapro, ale zlatým hřebem je řada Kinergy pro osobní auta a SUV. Ta se chlubí vysoce efektivním odvodem vody pro bezpečnou jízdu na mokré vozovce a vysokou hustotou lamel pro vylepšenou přilnavost na suchu. Drážky pneu Hankook Kinergy jsou také vybaveny vroubkovanou konstrukcí pro ještě preciznější zatáčení na sněhu.

Vše z 519

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04