Obnovit stránku

GOPAS MS Word 2016 - 3 samostudijní výukové kurzy na 365 dní SK (elektronická licence)

GOPAS MS Word 2016 - 3 samostudijní výukové kurzy na 365 dní SK (elektronická licence)

Potřebujete úderné školení v naprosto klíčové kancelářské aplikaci Microsoft Word 2016? Máme pro vás řešení, které vám během 1 roku zajistí přístup k rozsáhlým učebním materiálům. Ať už jste úplný začátečník, který s Wordem teprve začíná pracovat, nebo zkušený pracant, jehož jen tak něco nezaskočí, s e-learningovými kurzy od společnosti Gopas bude zefektivnění práce hračkou.


Klíčové vlastnosti e-learningového školení MS Word 2016 SK

  • Kurz zaměřený na Word 2016
  • 3 úrovně náročnosti - začátečníci, středně pokročilí a pokročilí
  • Vše si vyzkoušíte v reálném prostředí během výkladu
  • Ke každé lekci je k dispozici test znalostí
  • Moderní způsob vzdělávání
  • Digitální kurzy jsou plně lokalizované do českého jazyka
  • Zlepšovat své znalosti můžete kdykoliv máte volný čas
  • Předplatné na 1 rok

Naučte se pracovat rychle a dobře s MS Word 2016

Pro vytvoření nejen dokonale vypadajícího, ale také uživatelsky správně fungujícího dokumentu je potřebná pokročilá znalost kancelářských programů. Standard v této oblasti určuje již dlouhou dobu balík MS Office s aplikací Word. S ní se setkáte nejen na úřadech, ale i kdekoli v soukromých firmách. Proto je jeho velmi dobrá znalost klíčová pro vaše pracovní uplatnění.



Moderní způsob vzdělávání – studujte kdekoli a kdykoli

Nezávislost je pravděpodobně nejznámější výhodou e-learningu. V zásadě se můžete učit, kde chcete. Pro studium kurzů potřebujete akorát internetové připojení. Díky funkci vyhledávání není nezbytné, abyste ovládli celou aplikaci. Kdykoliv potřebujete radu nebo najít řešení, například v práci, jednoduše si vyhledáte a nastudujete ty části online kurzu, ve kterých je vysvětlena dotyčná problematika. Když se později rozhodnete začít se studiem kurzu znovu, není nutné začínat zase od začátku. Budete jednoduše pokračovat od té části, pro kterou byly již zaznamenány vaše výsledky. 



Seznam kurzů e-learningového školení MS Word 2016 SK

  • MS Word 2016: Úvod - seznámíte se s prostředím programu Word 2016 a jeho ovládáním. Dozvíte se, jak správně zapsat text, jak zkontrolovat jeho správnost a naučíte se upravovat jeho vzhled nastavením vlastností písma a odstavce. Provedete také základní předtiskové úpravy, změníte vlastnosti dokumentu a nastavíte v něm záhlaví a zápatí. (Lekce : Úvod do práce s Wordem, Zobrazení dokumentů, Režim čtení, Tvorba nového dokumentu, Otevření dokumentu, Pohyb v dokumentu, Zápis a editace textu, Techniky pro výběr textu, Kopírování a přesun textu, Uložení dokumentu, Nastavení vzhledu stránky, Formátování textu, Rychlé formátování textu, Formátování odstavce, Číslované seznamy, Odrážkové seznamy, Ohraničení a stínování, Automatické opravy, Kontrola pravopisu a gramatiky, Jazyk dokumentu, Záhlaví a zápatí, Tisk dokumentů, Práce s nápovědou)
  • MS Word 2016: Středně pokročilí - v interaktivních lekcích se naučíte přizpůsobit prostředí programu svým potřebám a zvykům. Vyzkoušíte si efektivní formátování textu pomocí stylů a seznámíte se s používáním šablon. Pro snadné rozvržení obsahu dokumentu použijete tabulku a upravíte její vzhled a strukturu. Naučíte se, jak vložit do dokumentu různé grafické prvky jako obrázky, grafy, obrázky SmartArt a různé kreslené obrazce a vyzkoušíte si jejich úpravu. (Lekce : Základní nastavení Wordu, Panel nástrojů Rychlý přístup, Úprava pásu karet, Vlastní klávesové zkratky, Práce s více dokumenty, Aplikace stylů a jejich úprava, Tvorba stylů, Tvorba šablon, Úprava vícestránkového dokumentu, Pokročilejší techniky číslování odstavců, Řazení záznamů v dokumentech, Převod textu na tabulku, Tabulátory, Tvorba tabulek, Úprava rozložení tabulky, Úprava grafického vzhledu tabulek, Výpočty v tabulkách, Návrh nepravidelné tabulky, Tvorba grafů, Úprava grafů, Vkládání obrázků, Úprava obrázků, Vložení a formátování SmartArtů, Vložení a formátování obrazců, Vložení snímku obrazovky)
  • MS Word 2016: Pokročilí - je zaměřen na nástroje, které se používají hlavně při úpravě dlouhých dokumentů nebo při automatizaci práce s dokumentem. Seznámíte se s pojmem oddíl a naučíte se oddíly používat. Do dokumentu vložíte titulní stranu a využijete vodoznak. Z nadpisů textu dokumentu vytvoříte obsah, očíslujete vložené objekty a vytvoříte jejich seznam. Naučíte se používat pole, křížové odkazy, poznámky pod čarou a vysvětlivky. Seznámíte se také s nástroji, které se používají při kolektivní práci, například s komentáři, revizemi nebo vnořenými dokumenty. (Lekce : Oddíly dokumentu, Nastavení pozadí stránky, Vkládání iniciály a speciálních znaků, Vlastní titulní strana, Automatický text, Stránkování dokumentu, Vyhledávání v dokumentu, Nahrazení textu, Dělení slov, Sledování změn v dokumentu, Práce s komentáři, Pokročilé nastavení záhlaví a zápatí, Sloupcová sazba, Vytvoření osnovy dokumentu, Hlavní dokument s vnořenými dokumenty, Automatický obsah dokumentu, Vlastní obsah dokumentu, Seznam obrázků a tabulek a další přehledy, Práce s poli, Poznámky pod čarou a vysvětlivky, Záložky, Křížové odkazy, Hypertextové odkazy, Překlad textu, Obálky a štítky, Hromadná korespondence)

Systémové požadavky:

  • CPU 1 GHz
  • 2 GB RAM
  • Rozlišení monitoru 1 280 × 1 024 bodů
  • Zvuková karta s reproduktory nebo sluchátky
  • Windows XP a novější, Mac OS, Android, iOS
  • Internetový prohlížeč – IE 10, Edge, Chrome, Firefox, Opera, Safari 8, Android Browser

Parametry a specifikace

Základní parametry

Určení Pro domácnosti, Pro firmy, Pro školy, Pro státní správu
Druh SW Kancelářská aplikace, Výukové programy
Produkt GOPAS Microsoft Word
Doručení licenčního klíče Alza - Knihovna

Typ licence

Typ licence Ke stažení
Uplatnění licence Licenční klíč lze uplatnit nejpozději do 24 měsíců od zakoupení

Licence

Způsob licencování Předplatné
Počet zařízení 1
Délka předplatného 12 měsíců
Přenositelnost licence Přenositelná

Kompatibilita

Operační systém Windows, macOS, Android, iOS
Způsob instalace Ke stažení (elektronicky)

Jazyková verze

Jazyková verze slovenština
Kód:  WZ990a1SK
Prod. číslo:  Word2016-365SK
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01