Obnovit stránku

Kettler Golf C4

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Kettler Golf C4

Kettler Golf C4 je rotoped s magnetickým brzdícím systémem a elektronickou regulací zátěže. Jedná se o ideální přístroj pro redukci tělesného tuku. Jistě oceníte, že šlapání na Golf C4 je velmi plynulé a tiché, což zaručují použité součástky jako např. setrvačník o hmotnosti 6 kg, šlapací střed s průmyslovými ložisky a plochým řemenem s podélným drážkováním či již zmíněný magnetický brzdící systém. Elektronické nastavení odporu umožňuje nastavit zátěž v 15 stupních. Trenažér vám umožní zajistit si při cvičení optimální ergonomii díky možnosti rychle upravit výšku sedla, pohodlně nastavit řídítka a řemínkové pedály. Nechybí ani propojení s moderními technologiemi.

Klíčové vlastnosti rotopedu Kettler Golf C4

  • Plně vybavený magnetický rotoped s hlubokým nástupem v černém sportovním designu
  • Kettler Golf C4 vyrobený ve velmi vysoké kvalitě v Německu
  • Záruční doba 3 roky, dostupnost 10 let na náhradní díly
  • Rotoped Kettler s elektronicky řízenými magnetickými brzdami a spoustou moderních prvků
  • 10 tréninkových programů, nastavitelné kardiozóny
  • Elektronické ovládání zátěže, včetně profilových a HRC programů
  • Vyhodnocení a zobrazení tréninkových hodnot na displeji rotopedu
  • Držák tabletu, paměť pro 4 osoby, přehledný LCD displej, dlaňové senzory pro snímání pulsu
  • Možnost propojení s aplikací KETTMaps pro trénink reálných video tras po celém světě
  • Individuální přizpůsobení rotopedu Golf C4 umožňující výměnu sedla i řídítek
  • Ergonomická řídítka s rychlým výškovým nastavením
  • Komfortní sedlo s výškovým i horizontálním posuvem
  • Vysoký TQI - Index kvality šlapání pro efektivní trénink (TQI-7.9)
  • Cenově dostupný rotoped Kettler s tichým chodem pro plnohodnotný trénink celé rodiny

Rotoped Kettler Golf C4 s mnoha funkcemi

Konstrukce rotopedu je robustní a pevná, sedlo i řídítka lze samozřejmě nastavit přesně na vaši postavu. Komfortní sedlo Basic Foam lze nastavit jak horizontálně, tak vertikálně včetně jeho sklonu. Přizpůsobení provedete snadno a zcela bez použití nářadí. Kettler Golf C4 tak bez problémů poskytne pohodlí i pro osoby s nadprůměrnou tělesnou výškou. Lidé se sníženou pohyblivostí ocení pohodlný hluboký nástup. Díky velmi jednoduché nastavitelnosti je trenažér vhodný pro široké spektrum uživatelů, při zachování příznivého poměru cena/výkon představuje dostupný nástroj pro domácí trénink všech věkových generací. Nosnost rotopedu činí 130 kg. 

Přehledný LCD displej pro snadné ovládání

Bezproblémovou obsluhu a ovládání zajistí počítač s přehledným a snadno ovladatelným LCD displejem. Ten kromě jiného měří a zobrazuje údaje jako např. čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost, puls, frekvenci šlapání za minutu a spotřebu energie?. Pomůže vám vyhodnotit puls po cvičení i určí kondiční známku od 1 do 6. Máte také možnost provést předvolbu cílových hodnot pro čas, vzdálenost a spotřebu energie. Během tréninku i po jeho skončení se vám zobrazují průměrná tréninková data. Přesné údaje o srdečním tepu získává počítač prostřednictvím dlaňových snímačů na řídítkách, případně můžete dokoupit externí hrudní pás. 

Rotoped Kettler Golf C4 nabízí moderní trénink

Plně vybavený rotoped KETTLER GOLF C4 nabízí nejen atraktivní černý design a kvalitní konstrukci, ale i spoustou moderních prvků. Díky nim si ho můžete individuálně nastavit podle vašich potřeb. Rotoped disponuje celkem 10 programy, 6 programů je s přednastaveným profilem, 1 je pulsem řízený program (Fat/Fit/manual) a 1 umožňuje nastavení profilu uživatelem. Ve vybavení nechybí ani možnost předvolby cílových hodnot pro čas, vzdálenost, spotřebu energie a kardiozóny. Tréninkový mód také umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny. Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku. Optimálně dávkuje zátěž a udržuje správné tréninkové tempo. Všechny údaje navíc rotoped ukládá do paměti, a to až pro 4 osoby a 1 hosta.

Zábava s rotopedem Kettler Golf C4

Kvalitní německý rotoped KETTLER GOLF C4 vám nenabízí pouze moderní způsob domácího trénování a udržování fyzické kondice, ale také možnost udělat si z tréninku skvělou zábavu. Společnost KETTLER využila moderní technologie a vyvinula speciální aplikaci KETTMaps. Svůj domácí trenažér můžete propojit se SmartPhonem nebo tabletem, který je vybavený Bluetooth nebo přední kamerou. Pak už jen stačí stáhnout si novou tréninkovou aplikaci, vybrat si pro trénink některou z reálných HD video tras po celém světě a šlápnout do pedálů. Ať už za vašimi okny bude 40 ve stínu, vichřice nebo náledí, prostřednictvím propojení s aplikací KETTMaps můžete v klidu domova absolvovat jakýkoliv cyklistický závod. 

Testy a certifikace:
DIN EN 957-1/5, třída HB, bezpečnostní volnoběh
testováno podle přísných bezpečnostních norem TÜV
ohodnoceno prestižním certifikátem jakosti GS
 
Napájení trenažéru:
Síťová přípojka 230 V / 50 Hz
 
Setrvačník:
Hmotnost - 6 kg
Index kvality šlapání TQI 7.9
Kalibrace proti kmitu
Poměr otáček střed/setrvačník - 1:10
 
Rozměry po sestavení (d × š × v): 
119 × 55 × 137 cm
 
Sedlo:
Basic Foam
 
Nosnost:
130 kg
 
Hmotnost:
34 kg

Parametry a specifikace

Hmotnost

Hmotnost 34 kg

Nosnost

Nosnost 130 kg

Vlastnosti a výbava

Možnost nastavení Horizontální polohy sedla, Vertikální polohy sedla
Funkce počítače Spálené kalorie, Tepová frekvence
Měření tepu Integrovaným měřičem tepu, Hrudním pásem
Výbava Transportní kolečka, Displej

Zátěž

Regulace zátěže Elektronicky

Setrvačník

Váha setrvačníku 6 kg

Celkový rozměr

Hloubka 119 cm
Šířka 55 cm
Výška 137 cm

Regulace zátěže

Počet stupňů zátěže Plynule MIN-MAX

Funkce

Funkce Displej, Měření tepové frekvence, Vertikální nastavení sedla, Horizontální nastavení sedla, Počítání spálených kalorií, Transportní kolečka

Měření tepové frekvence

Měření tepu Hrudním pásem (není součástí), Na řídítkách
Kód:  SPTkett03
Prod. číslo:  4001397550594

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17